Nu copiez nu navighez pe google, raspund nu mai daca stiu! daca nu stiu tac! nu vorbesc aiurea pentru ca omul poate chiar are nevoie de ajutor!
Si eu le dau tot din capul meu blond. Daca e nevoie de date precise, da, gugalesc, pentru ca nu vreau sa dezinformez omu'. In fond, se stie ca, in creierul blondelor, nu prea mai e loc pentru cifre, alea-alea.
Eu incerc sa raspund prin prisma cunostiintelor mele. Mai apelez si la google dar atunci cand vreau sa ajut pe cineva si nu am cunostinte destul de pertinente.
Harciog, ma cunosti destul de bine.Cateodata raspund ca draq, cateodata am o idee geniala.Sunt un fel de electrocardiograma a unei inimi bolnave
Hmm, mie imi place sa ajut oamenii dar cand vad ce intrebari stupide pun altii nu ma pot abtine si le raspund la misto
, desigur, mai raspund si serios, si mai raspund si in gluma.
Dar eu daca nu stiu mai bine tac si nici nu ma obosesc sa caut pe google ca sa raspund ca sa-mi dea o amarata de fundita, daca stiu stiu, daca nu, nu.
Nuti raspund ca ma cunosti.stii ca sunt intelept si nu vreau sa fac rau. dar pe unii ii cert tot in ideea ca vor intelege, cum e bine iar pe altii ii iau la misto nu din rautate ci sa vada ca ceea ce fac este gresit.pe tine de exemplu; tu esti harciog.ai parasit padurea ca sa fii pe TPU.noi te-am acceptat. da nu inseamna ca esti om. tu esti jumi-juma.de acum asa iti spun. jumi-juma.