anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se poate spune despre mine ca raspund intrebarilor aici si oriunde prin prisma momentului avind oroare de google, de a copia pe altii, desi involuntar cred ca s-a intimplat si de a ma gindi la faptul "de cum ar fi mai bine". Se poate spune ca asta sint cu toate defectele si calitatile mele(da doamne sa fie cit de multe). Voi cum faceti?

Răspuns Câştigător
| lumylumy a răspuns:

Nu copiez nu navighez pe google, raspund nu mai daca stiu! daca nu stiu tac! nu vorbesc aiurea pentru ca omul poate chiar are nevoie de ajutor!

8 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Si eu le dau tot din capul meu blond. Daca e nevoie de date precise, da, gugalesc, pentru ca nu vreau sa dezinformez omu'. In fond, se stie ca, in creierul blondelor, nu prea mai e loc pentru cifre, alea-alea.

| Bacemi a răspuns:

Eu incerc sa raspund prin prisma cunostiintelor mele. Mai apelez si la google dar atunci cand vreau sa ajut pe cineva si nu am cunostinte destul de pertinente.

nony
| nony a răspuns:

Harciog, ma cunosti destul de bine.Cateodata raspund ca draq, cateodata am o idee geniala.Sunt un fel de electrocardiograma a unei inimi bolnavehee hee

| AndutzaAndu a răspuns:

Hmm, mie imi place sa ajut oamenii dar cand vad ce intrebari stupide pun altii nu ma pot abtine si le raspund la mistolaughing, desigur, mai raspund si serios, si mai raspund si in gluma.
Dar eu daca nu stiu mai bine tac si nici nu ma obosesc sa caut pe google ca sa raspund ca sa-mi dea o amarata de fundita, daca stiu stiu, daca nu, nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Well, nici raspunsurile mele n-o sa mai vezi sa le fi dat altcineva. M-am obosit sa spun ce stiu si ce gindesc tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uneori ma verific cu google, sau am un lapsus referitor la numele exact si ma ajut. Daca vad o intrebare care-si gaseste urgent raspunsul cu o cautare pe google, de ce sa-mi pierd timpul cautand eu, cand ar putea ala care intreaba sa faca asta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai un umor sumbru de logic roxi 61.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nuti raspund ca ma cunosti.stii ca sunt intelept si nu vreau sa fac rau. dar pe unii ii cert tot in ideea ca vor intelege, cum e bine iar pe altii ii iau la misto nu din rautate ci sa vada ca ceea ce fac este gresit.pe tine de exemplu; tu esti harciog.ai parasit padurea ca sa fii pe TPU.noi te-am acceptat. da nu inseamna ca esti om. tu esti jumi-juma.de acum asa iti spun. jumi-juma.