Imi place ca ai pus problema foarte profund.ne simtim singuri pentru ca traim intr-o era a minciunii.desi poti sa cunosti acum o persoana pe net, nu ca inainte doar la scoala sau servici sau cunostinte sau chiar la un film, toata lumea minte sau infrumuseteaza adevarul.de aceea eu nu folosesc netul decat pentru a comunica cu sora mea din londra sau sa vad filme sau pentru fiica mea la jocuri sau desene.in rest nu imi pierd timpul ca nu merita.nici nu am incerca macar, nu sunt curioasa de cunostinte ca am destule cunostinte in jurul meu care ma dezamagesc si asa. nu mai imi trebuie altele. tie ti-am raspuns pte ca ai fost draguta si ai incercat sa ma ajuti cu subtitrarea, si mi-a placut intrebarea ta.ai atins un punct sensibil.multumesc
Pentru ca, comunicarea nu se mai face cum se facea inainte cand nu exista o asa zisa era a comunicarii.Acum vezi si tu la ce se rezuma comunicarea asta, la stat in fata unui pc si tastat la tastele astea, sms, telefoane, facebook, hi5 etc.Comunicam dar uitam ca tastele astea sunt doar taste, ne inchidem in noi si simtim intens singuratatea. O simpla iesire in natura, o discutie fata in fata cu cineva te face sa te simti putin altfel.Bafta!
Pentru ca multi comunica mai mult pe messenger si tot felul de chaturi, in loc sa iasa la o discutie fata in fata, pentru ca ne e frica sa ne exprimam sentimentele sau uneori nu stim, pentru ca desi ai 1000 de prieteni poate niciunul nu iti este prieten adevarat si stau cu tine doar din interes, iar la cea mai mica problema te parasesc, pentru ca fiecare e pentru el si putini sunt cei carora le mai pasa si de cei din jurul lor, iar astfel ne inchidem in noi, nu mai avem cu cine comunica, simtim ca nimeni nu ne poate intelege si ne simtim singuri...
Pentru ca desi avem atatea moduri prin care putem comunica, noi comunicam superficial, iar singuratatea se datoreaza faptului ca nu stim sa ne exprimam sentimentele, adica nu stim sa comunicam (si atunci cand suntem cu prietenii, parintii, copiii si in cuplu sau inainte de a forma cuplul)
Holocaust întreabă:
Mariana567 întreabă: