anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sintem o comunitate ca toate comunitatile si sintem deschisi la discutii dincolo de neintelegeri, primim sa ajutam din experienta, din cultura, din cea ce ne da prin cap pe moment dar cu speranta de a fi de ajutor.Atunci, daca toti intram aici cu speranta de bine, cum putem avea resentimente unii fata de altii?

1 răspuns:
| Vizitiul a răspuns:

Se nasc resentimente pentru ca se divagheaza de la a ajuta. Se nasc orgolii si invidii din cauza raspunsului postat de x sau y. Iti spun eu ca, daca ar fi numai oameni valorosi, nu am mai avea de a face cu litigii si cuvinte in deradere. Oricum, cele mai aberante discutii se poarta pe teme religioase. Nu am zis ca nu sunt de acord cu polemicile, da, sunt, dar de la o vreme se trece la insulte din cauza frustrarii.
Dar cine ti-a zis ca toti intra cu speranta de bine? Se presupune ca asa este, dar asta nu inseamna ca se si confirma. Prietene, eu nu am vazut padure fara uscaciuni, culturi fara ierburi si societate fara epave. Incerc sa ma resemnez, dar nu uit ca si eu ma-ncadrez uneori in aceste categorii.

Întrebări similare