anonim_4396
| Anonim întreabă:

Spitalul de boli infecțioase Reșița.

Încă o realitate a zilelor noastre dezvăluită și cine știe încă cate mai așteaptă să fie descoperite. Cât o să mai continuie bătaia asta de joc? Nici n-a trecut bine o lună de la incidentul de la ati în care au murit iar oameni. Ce mama dracu se intampla in rahatul asta numit tara, desi nu tara e de vina ci conducerea ei? Ne laudam la dracu ca am primit nu stiu câte zeci de miliarde de euro dar bucuria lor ca au reusit sa primească atât e pentru ca au ce băga in buzunar.

Răspuns Câştigător
| Naty1 a răspuns:

Am vazut si eu cazul cu bătrâni ce traiesc in mizerie si goi, cu morti langa ei in pat ambalati în saci si etc.
Nu are ce sa te mire.Eu una am ajuns sa ma sperii de spital daca ma doare ceva mai tare decât de moarte.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ani de zile o sa mai tina.
Si daca votam prost zeci de ani.

| Mosotti a răspuns:

Ce mama dracu se intampla? Iti zic eu.

Voi oamenii majoritari nu stiti de ce nu merge treaba bine, votati prin rotatie mafioti, prin vot nu faceti decat sa rotiti grupurile de interese, si nu cereti ce trebuie si anume schimbare de sistem!

1 - Sa desemnam noi candidatii dupa ce, ceva insi vin cu programul lor si proiecte si ce au de facut, nu sa puna niste mahari pe liste pe cine vor ei.
2 - Sa nu mai existe bani privati in politica ca sa nu mai serveasca celor ce i-a finantat.
3 - Sa-i dam jos dupa 1-2 ani daca n-au inceput nimic din ce au promis, parnaie sau plata salariilor din urma.

Adica o noua constitutie trebuie sa cerem! Si atunci bataia de joc nu va mai continua. Asta este.

| Naty1 a răspuns (pentru Mosotti):

Bravo

| Mosotti a răspuns (pentru Naty1):

Pai asa este. Alta sansa nu avem.
Si cu impozitele, de ce sa fie plafonate? Unde in UE ai vazut asa? Ca n-ai bani la buget.
Iar aia cu sa incurajam investitiile e vrajeala, ce investitii la noi? Sa faca strainii sapun, coca cola, croissante, dero? Pai asta le putem face si noi, ai vazut tu investitii de ultima generatie? Masini, autobuze si altele? Adica ceva strong care sa ajute tara, sa le luam pe lei, sa nu mai dam valuta pe ele.
Sau sa faca statul investitii (din impozite progresive si alte taxe), si sa produce, noi masiv chestii serioase, nu foarfeci, scobitori. Sa exportam, sa avem valuta forte, sa avem salarii mari, nu neaparat sa vina strainii sa ne dea salarii mici.

Si chiar daca vin strainii, oricum castiga prin mana de lucru m ai ieftina, dar macar sa plateasca impozite mai mari ca in UE, sa ai bani la buget!
La noi ce e? Corporatii, n cladiri de birouri care nu produc nimic, corporatiile alea dau impozit de cacao, duc profitul afara, produc rahaturi, ce-i asta?
Cum sa mearga treaba?

Majoritatea-s economisti, finante, banci, functionari, birouri, unde e industria masiva si serioasa? Pai nu avem voie sa facem, UE ne subjuga, au doar ei voie, sa nu le facem concurenta.
Deci de unde si spitale bune fara bani la buget?
Dar asa e liberalismul, sa avantajeze bogatasii.

Sa vezi acum multi o sa voteze USR-ul, Ciolos, ce facut asta? A fost 1 an si 4 luni prim ministru si a dat jos pe luna cate un ministru ca sa-i puna pe ai lui cica apolitici care faceau mai rau, apoi au venit alegerile si a picat, deci ce draci a realizat? Dar lumea nu, lasa baaa, USR, partid nou, e PNL 2.
Cum sa mearga treaba cand pui acelasi om care n-a facut nimic?
Si tot asa!