Uite un lucru banal pe cre eu il fac si ma umple de multumire, desi altii s-ar uita ciudat la mine daca ar sti: cand vad melci in mijlocul drumului ii mut cu mana pana pe partea cealalta a drumului ca sa nu fie calcati de catre oamenii neatenti. Poate e stupid, dar eu ma simt bine salvandu-i...
Pot spune cu mandrie(oare?!?) ca la varsta de 5 ani am baut, literalmente, gaz. Avea o culoare asemanatoare vinului, dar eu cum aveam minte de gagalici de copil, de unde sa stiu ca era petrol lampant si nu licoare de-a lui Bachus? Ceea ce a urmat este demn de consemnat intr-un roman horror al lui Stephen King.
Am sa spun eu o intamplare banala care ma sfasiat.Acum ceva timp, de ziua mea, mi-am invitat niste colegi si acestia au uitat sa mai vina".+fata visurilor"
Asta cred ca a durut cumplit
pare rau!
Păi pe mine m-a marcat momentul când mi-am petrecut vacanța din 2012 la Călimănești și am vizitat o bisericuță si când ne-am uitat la un copac, pe mine, fratele meu și mama mea și prietenea ei ne-a lovit.Lumea a râs de noi și au zis că suntem proști, dar am învățat că Dumnezeu salvează pe oricine
Justmeandmysmile întreabă:
MeAndMe1000 întreabă:
Neagracaceara întreabă: