| Bloondy a întrebat:

Spune NU MMORPG-urilor! Care e adicted la jocurile astea? Ca eu vreau sa renunt si pur si simplu nu reusesc, E Seriosa treaba!

Răspuns Câştigător
| Seby_5807 a răspuns:

Sincer am jucat cs de cand sun mic (adica de 10 ani), inca mai joc... dar asta doar cand sunt plictisit, de meserie m-am tinut vreo 3 ani la un joc l2, eram pur si simplu disperat. Pana si eu realizam ca sunt addicted dar nu puteam renunta. In final am reusit.
Cateva sfaturi : 1. Incearca sa iti gasesti o fata /baiat care sa iti distraga atentia de la aceste jocuri stupide. (jocurile mmorpg sunt jucate de multe ori de copii sau oameni frustrati emotional)
2. Gasesteti o alta activitate care sa iti umple timpul, Plimbari prin parca, natura, sa faci fotografii.
3.Incearca sa fii cat mai social, sa te integrezi intr-un cerc de prieteni activ care de obicei sta mai mult pe afara decat in casa.
4. Daca toate sfaturile de mai sus nu au functionat iti recomand o sedinta, 2 eventual la psiholog. El este cel mai in masura sa te scoata din dependenta asta. Mult Noroc.

4 răspunsuri:
| ÐianaOnlyMusic a răspuns:

Pai mie imi plac mult jocurile MMO si nu inteleg dc as renunta la ele? miau placut si RPG-urile dar numai joc de cand am descoperit boombang(un fff frumos joc 2D)si in primul rand mai conosti si alta lume din alte orase ale romaniei...si vorbesti caci este si chat

| TeoPT a răspuns:

Dependenta e atunci cand stai 24/24 in fata pc-ului facand asta

sa joci asa cate putin cand te plictisesti. ce poate fi rau?

| Bloondy explică:

Nu e deloc rau sa joci asa putin cate putin, dar asa cu putin cate putin am inceput eu si acum nu le pot lasalaughing

| UnicornsAreLove a răspuns:

Eu am un an pe bb