| LoveMusic a întrebat:

Sunt mândră că sunt membră TPU şi nu aş renunţa la acest site niciodată. Am aflat din el dintr-o întâmplare şi aceasta întâmplare e fericită. Noi suntem TPU, familia TPU. Şi pentru că suntem cei mai tari, meritele ne sunt recunoscute! TPU a realizat un mare record fiind pe primul loc ca reţea socială din România. Să fim mândrii că suntem aici.Suntem apreciaţi fiindcă ajutăm şi la rândul nostru suntem ajutaţi.Hai TPU! Poate toţi o invidiem pe principala membră a site-ului Brigaela, dar performanţa ei este de neîntrecut.Eu nu o invidiez pe Brigaela, ba din contră, o apreciez şi o respect pentru reuşita ei. Felicitări Brigaela! Avem noroc cu Raluca, adminul site-ului care ne stă la dispoziţie zi şi noapte. Mă întreb, când mai are timp liber, timp de odihnă?! Şi de Cătălin, creatorul TPU. Vă suntem recunoscători, cel puţin eu vă sunt. Mulţumim!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Multumesc, ma simt bine si asa cum am spus in interviul cu Sandra (publicat partial in Adevarul) ma simt apreciata de userii de pe acest site.

| User a răspuns:

Da, da. avem noroc cu Ralucasmug

| juniper a răspuns:

Si eu sunt mandra, imi place la nebunie site-ul asta, imi place ca ne psrijinim unul pe celalalt si suntem ca o familie happy

| LoveMusic explică:

Cosmotel, nu exagerez.Are cei mai mulţi utilizatori şi a întrecut site-ul Neogen. Mai utilizează internetul şi pentru informaţii nu doar pentru distracţie.

Margo, nu vorbeam de mine.Eu nu o invidiez, eu o apreciez cum am şi spus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu i-am trimis 2 mesaje sa`mi anuleze contul si nu mi-a raspuns straight face

in rest este un site simpatic... dar m`am saturat big grin

Întrebări similare