| AnimalLover02 a întrebat:

Sunt mega racita fix acum inainte de Craciun crying(( Ce poott sa fac? P.S nu-mi raspunde-ti cu medicamente si d-astea
FundaVOT

Răspuns Câştigător
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Ok.Poţi să vezi un film interesant, să citeşti o carte, să stai cu mama ta la bucătărie şi să faceţi o prăjitură, să discuţi cu ea despre cum mai e viaţa ta, ce s-a mai întâmplat cu tine în ultima vreme...O să fie foarte mulţumită când o să vadă că vorbeşti cu ea şi o să fie mândră de tine.

4 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Fără medicamente nu se poate. Vrei să-ţi treacă răceala, ca şi cum spune "Bună ziua" unui străin? Nu se poate.Trebuie să bei ceai, să iei sirop de la farmacie, picături pentru nas, sau Fervex, în funcţie de cât de răcită eşti acum.Şi nu uita de baia fierbinte cu sare pentru picioare.

| AnimalLover02 explică (pentru FataCuChitaraMunților):

LOGIC ca iau medicamente, am zis ca fara medicamente ca m-am gandit ca toti o sa sara cu asta. doar ca eu ma gandeam ce sa faaaac? Sfaturi si de asteaa. Cum sa treaca timplull

| FataCuChitaraMunților a răspuns (pentru AnimalLover02):

Ok.Poţi să vezi un film interesant, să citeşti o carte, să stai cu mama ta la bucătărie şi să faceţi o prăjitură, să discuţi cu ea despre cum mai e viaţa ta, ce s-a mai întâmplat cu tine în ultima vreme...O să fie foarte mulţumită când o să vadă că vorbeşti cu ea şi o să fie mândră de tine.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Incearca un vin fiert! M-am rugat de o gramada de fete racite sa incerce si nu au vrut, dar e incredibil de bun cand esti racita, conditia sa nu mai iesi prin frig dupa.

| CookieStar a răspuns:

Uită-te la un film, citește o carte, învață de pe YouTube să îți faci coafuri noi și testează-le, vorbește pe mess cu prietenele tale, desenează, discută cu o persoană apropiată, editează poze în Photoshop (chiar alungă plictiseala laughing ). Poți face multe lucruri, trebuie doar să te gândești.