| ßέßέ a întrebat:

Sunt special(a) pentru ca...[completati voi!]

Răspuns Câştigător
| sînziana24 a răspuns:

Pentru ca sunt eu si nu seman cu nimeni altcineva.pentru ca stiu ce vreau de la viata si mereu cand fac un lucru ma gandesc si la cei din jurul meu.pentru ca am cei mai buni prieteni langa mine(s. t. a., bogdan)...:* >big grin

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Aproape am ajuns sa cred si eu ce spun.Asta ma face atat de specialalaughing

| Bacemi a răspuns:

Sunt sincer si imi pasa de cei dragi. Pentru ca ofer mereu o mana de ajutor celui nevoias si ceilalti stiu ca sunt o persoana de incredere si apeleaza la mine pentru cate un sfat.

| Narfundo a răspuns:

Sunt special pentru ca nu prea sunt special.

| Alisa a răspuns:

... am puterea sa zambesc chiar si atunci cand totul in jurul meu se prabuseste, pentru ca iubesc cu toata fiinta mea fara vreun interes anume, pentru ca lupt pentru ceea ce imi doresc si apreciez ceea ce am.

| Contrast a răspuns:

Sunt unicat, pentru ca sunt original, pentru ca sunt inaccesibil, pentru ca sunt neinteles, pentru ca sunt indestructibil, pentru ca sunt inadaptatul lumii in care traim..., pentru ca nu stiu sa fiu egocentric, pentru ca in linistea noptii ador stalucirea stelelor, pentru ca stiu sa zambesc cand sunt trist, pentru ca imi place sa ma plimb prin ploie, pentru ca ador fulgii de nea, pentru ca iubesc nisipul arzand sub picioarele mele..., pentru ca stiu si pot sa iubesc ca si cum nu voi mai fi tradat niciodata, pentru ca traiesc azi ca si cum ar fi ultima zi, dar sper ca si cum as mai trai o eternitate!

| Roxy a răspuns:

Sunt speciala pentru ca sunt non-comformista si nu imi pasa de ce zice lumea...Pentru ca eu tot timpul rad(cand am luat 3 in teza la chimie am inceput sa rad cat de proasta am putut fi.Si semestrul urmator am fost cea mai buna din clasa)
Pentru ca sunt foarte perversa smug
pentru ca sunt foarte sadicadevil
Sunt unicabig grin
Tu de ce esti speciala sau de ce te simti speciala?tongue

| lala178 a răspuns:

Pentru ca ii fac pe cei din jurul meu sa radabig grin

| andrei a răspuns:

Pentru ca esti diferit/a de mine sau el sau ea:p

| lovenotsex a răspuns:

Fiecare e special/a in felul sau. Dar trebuie sa-i intrebam pe cei din jur, pe prieteni. Uneori trebuie sa tinem cont si de parerea altora.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa spun despre tine nu te cunosc.imi pare rau ca nu te pot ajuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...sunt eu insami.Asta e principalul lucru care ma face sa fiu speciala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ptr ca te-ai nascut.

Întrebări similare