| andreeaaa1 a întrebat:

Sunt timida...si asta ma dezavanteaja foarte mult.Cum rezolv chestia asta?
fundita

Răspuns Câştigător
| Dean1996 a răspuns:

Off, si eu sunt timida, dar am reusit sa trec peste chestia asta.In schimb este cam greu sa iti explic cum, este o chestie de ``feeling``, daca ma intelegi.
1)Nu mai lua in serios toate opinile despre tine(rele), pentru ca lumea e rea, daca iti zice ceva rau de regula o spune pentru ca este invidioasa.straight face nu de alta, te asigur eu!
2)Fii mai indrazneata, ca sa inveti sa fii indrazneata nu este greu, iti trebuie doar vointa si curaj, sa ai CURAJ sa devii indrazneatahee hee, daca ma intelegi.Presupun ca si persoanele ti-au spus ca esti timida? Adica la mine asa s-a intamplat. Ignora-i pe cei din jur(nu pe toti, doamne fereste!) si incearca sa te concentrezii pe persoanele la care tii cel mai mult.Lucrul care m-a ajutat sa scap de timiditate este SIMTUL UMORULUI, la mine.

Iti urez sa incerci! Si.cum spune diriginta mea.,, lasa timiditatea, cu ea nu faci nimicwinking ". Dar daca asta e modul tau de a fi, este super! Mai bine asa decat fara caracterstraight face! Oricum, succes in,, lupta" happy
Si note bune la scoala!:*

2 răspunsuri:
| User a răspuns:

Ar iu șor?

| Biby a răspuns:

Chiar nu stiu.Si eu sunt timida.