| m7PGmirelapopescu a întrebat:

Sunteți de acord ca cea mai mare amenințare la siguranță națională e sărăcia?

Răspuns Câştigător
| MistarGoGu a răspuns:

Noooo! Ce vorbești? Lipsa de EDUCATIE ne îngroapă pe noi! Vrei sa îngropi si sa mutesti un popor? Faci haos in educație cu 35 miniștrii in35 de ani dupa " Revoluție " pardon lovitura de stat orchestrata de un popor prietenos cu clop in cap si perciuni, reforme in educație gândite la masa de biliard!
Asa obții o turma obedienta care rumega cu o Cola si o punga de semințe la scara blocului sau pe la birt la taranoaia știrile de pe Tiktok! Apoi vin la vot din 4 in 4 ani sau la alte intervale de timp si dau vartos cu stampila in funcție de cadourile primite de la partide in " Campania de Vrajeli "

5 răspunsuri:
| m7PGmirelapopescu explică (pentru MistarGoGu):

Cand voi fi Președinte schimb asta

| MistarGoGu a răspuns (pentru m7PGmirelapopescu):

Bună GLUMA! Îmi place ca ai IUmor dar vezi ca in ultimii 35 de ani colonia numita România NU si-a mai " ales " presedinte & Parlament!
Cat timp autorități controlate politic organizează & controlează procesul electoral NU poți vorbi de vot democratic si corect!
Keep dreaming. Is FREE!
Continua sa visezi... este GRATI$!

Se va putea...pe viitor. In fine.Momentan se lucrează la strategia națională de apărare si principalul obiectiv este eliminarea evaziunii fiscale.Presed dorește sa numească directorii serv din afara acestora si a mediului politic.E o premiera.

| MistarGoGu a răspuns (pentru m7PGmirelapopescu):

Hai sa îți " bag cuțitul in spate " la figurat si sa te dezamăgesc TOTAL!
1.IN 2003 am absolvit Academia Tehnica Militara si doar dupa câțiva ani de lucru in MApN am demisionat? Motivul? Corupția, Nepotism & prostie! Am ales mediul privat! In afara României! Câștig × 12 sau × 15 fata de un ofiter in România.
Respect pentru efort & munca? 500 %
2. Mediul politic din România? Infestat total!
3. Combaterea evaziunii? M-ai facut sa ma tăvălesc! Buna gluma! Din 1990 - 2025 anual din România s-au sifonat prin evaziune fiscala intre 2 -5 MILIARDE $! ANII 90 conflictul din Yugoslavia si Contrabanda cu produse petroliere la Dunăre, Alcool & Țigări pe sustache din Rep.Moldova... anii 2000 metoda " mortului " mii de moldoveni, turci & altee natii deveneau patroni in " acte " iar statul roman rămânea cu M%!@!
Cine era fraieru care acoperea anual ditamai gauroiul din buget? Fraieru de chioscar haituit de Militie ca vinde si el 2 blugi si 2 săpunuri!
Minunata tara zău asa...
Nu își fac pooliticienii case prin Dubai sau Brazilia din salariu de parlamentar nici in 10 mandate!

As vrea sa ma lămuriți in privința unui aspect (ca ati lucrat in armata) dar trebuie sa va contactez in privat nu pot aici public.Am o întrebare poate știți dvs răspunsul.E legat de ceva patit de mine in 2015 (cu structuri de aparare)