| gabriela a întrebat:

Sunteti plictisiti? Am doar eu impresia? Parca a disparut entuziasmul unorade a se distra cu TPU, este asa?

Răspuns Câştigător
| Happyness a răspuns:

Cam asa eoh go on intrebari cat mai stupide, anonimi cati mai multi si raspund vai de mama lor, zeci de intrebari idioate puse de anonimi, intrebari sterse chatterbox vz doamne caracter irelevant, si etc thinking

3 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Cred ca nu este plictiseala, este doar lipsa de timp, multi sunt la sfarsitul anului si nu au timp si pentru TPU, iar altii in timp de vara, au alte preocupari in socializarea cu toti cei ce doresc sa beneficieze de caldura inceputului de vara, e drept cam capricioasa dar cum este de "genul" feminin are dreptul sa fie si mai nazuroasa, dar tot frumoasa o consideram.
Speram ca cei ce mai au timp si isi mentin vie atractia pentru acest site, vor da ce pot ei mai bun pentru a ramane la fel de interesant ca si anterior. Nu te lasa, da-i gata pe cei care arata a plictisiti.

| paramore a răspuns:

Eu nu ma plictisesc deloclaughingpentru ca tot mai des apar don'soare din astea care se cred miss univers si pun intrebari dinalea:oare ce zic baietii despre mine, ca sunt asa frumoasa, bla bla blalaughing

| คиค a răspuns:

Cam ai dreptate...asa credeam si eu acum cateva zile, pana sa descopar cat de distractiv este sa discuti life pe TPU [ pe chat}. E superwinking.

Întrebări similare