Imi pare rau Da, am trecut prin asta, a fost greu dar am mers mai departe. In timp va trece si durerea asta.
Condoleante! O sa-l jeliti cateva luni, timp in care aveti nevoie de tot suportul din partea celor din jur.
Daca cineva iti intinde o mana de ajutor in aceste momente, nu fa greseala de a refuza si de a te izola, pentru ca vei ramane cu cicatrici emotionale.
Si mie mi-a murit tatal cand aveam 13 ani. Avea cancer cerebral. Greseala mea cea mai mare, care m-a marcat cel mai mult, a fost sa ma izolez de lume timp de 6 luni de zile. De atunci am tras dupa mine depresia, frica de socializare, si blocaje emotionale.
Din pacate nu iti pot spune cum am procedat, pentru ca nu am procedat bine. Insa din fericire iti pot spune cum ar trebui sa procedezi, in asa fel incat sa nu patesti ce am patit si eu.
Fi alaturi de mama ta, ajutati-va una pe cealalta si tineti-va prietenii si rudele aproape. Cam asta e tot ce aveti de facut. O sa mai aveti momente cand veti plange si ii veti simti dorul, lucru care este normal sa se intample. Insa viata continua sa mearga inainte si aveti nevoie sa va descurcati in felul vostru pana va veti obisnui cu ideea.
Toate cele bune, si inca o data, condoleante!
Să-i fie țărâna ușoară! Da' amu' eu sigur no-i fi scris pe TPU atunci, no...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: