Nu, ascult motivele sa imi dau seama de ce mi-ar impune asa ceva, daca ar fi ceva important poate ( atata timp cat nu e gelos, atunci inseamna ca nu are incredere in mine ).
Depinde cât de mult îl iubesc.Deși iubitul meu nu mi-ar impune niciodată ce să fac indiferent cât i-ar displăcea.
Da, pentru ca iubirea inseamna si sacrificiu, si in alta ordine de idei, nu as mai avea timp de astfel de conturi.Si, cred ca prietena ta e geloasa., e mai matura daca nu-i plac astfel de chestii de. pierdut timpul. Eu practic, doresc doar sa comunic in romaneste, de aceea sunt pe TPU.
Daca mi-ar impune asa ceva mai degraba m-as desparti de el/ea. Mi se pare deplasat sa aiba pretentia asta de la mine, mai ales daca e vorba de gelozie. Mai tarziu ce o sa faca? O sa-mi impuna sa nu mai ies din casa? Oricum cine are astfel de pretentii e copilaros si imatur.
Eu am facut asta
acum imi pare rau deoarece dupa ce mi-am inchis contul pe hi5 a vrut sa mai fac si altele. ceea ce nu mi se pare ok. dar nu as mai inchide nimic pentru nimeni. Nu merita sa joci dupa cum ti se canta
( parerea mea )
De ce? Pana la urma vorbesti cu oameni care probabil nu ai sa intalnesti niciodata
Nu l-as inchide, deoarece intru pe aceste site-uri pentru a ma distra. Daca imi cere asa ceva, inseamna ca e foarte gelos si imatur.Acum,ca vrea el, nu mai pot sa am propria libertate in timpul meu liber? Daca cu adevarat ma iubeste, nu mi-ar impune asa ceva. Daca i s-ar parea ceva ca nu e in regula, pur si simplu ar vorbi frumos cu mine. Deci, nu mi le-as inchide.
LisaJulie întreabă: