| Ania_8724 a întrebat:

Tocmai mi-am facut si eu cont, vazand ca sunt multe persoane care au dilema mea. Refuz deocamdata sa consult un psiholog, psihiatru, nu pentru ca as avea idei preconcepute, ci doar tin sa cred ca nu am multa nevoie.
Ceea ce vreau sa spun e ca ma enerveaza orice, sunt atat de stresata, ma enerveaza si sa stau la masa, sa manace familia si sa aud tacamurile lovindu-se de farfurii, ma enerveaza sa inceapa cineva sa-mi spuna ceva, iar apoi sa schimbe subiectul, ca o reticenta. Poate ca nu sunt astea atat de importante, dar ma omoara. Cel mai rau e ca incep sa nu ma mai regasesc, nu ma mai cunosc, si tot ceea ce vreau este sa revin la ceea ce-am fost.

3 răspunsuri:
| mihai_2762 a răspuns:

Incearca sa te duci undeva la munte ca e mai linistite. incearca sa te calmezi incearca sa accepti ceea ce se intampla in jurul tau.cand se intampla ceva in jurul tau care te enerveaza incearca sa te opresti macar 5 minute din ceea ce faci si incearca sa te calmezi.bafta!

| Sheridanx a răspuns:

Cred ca ai nevoie de o perioada in care sa petreci timpul cu tine.Cum a spus si mihai, un week-end la munte sau in orice alt loc linistit iti va prinde bine. Cand simti ca iti pierzi calmul incearca sa te gandesti la ceva frumos, ceva ce te face sa zambesti, elibereaza-te pentru cateva momente de tot ceea ce se intampla in jurul tau.
:*

| mihai_2762 a răspuns:

Cindy ma bucur ca esti de acord cu mine si eu sunt de acord cu tine ca atunci cand isi pierde calmul sa se gandeasca la ceva frumos macar 10 min sa se gandeasca doar la acel ceva frumos sa se desprinda de lume si sa incerce sa se gaseasca pe ea insasi.bafta