| BaleaMAN a întrebat:

Tot mă defăimează niste persoane pe la spate la unii din zona. Cum pot sa aflu cine sunt? Că cei din zona nu îmi spun că nu prea vorbesc cu nimeni,de fel sunt puțin mai retras! Și de ce oamenii sunt așa de naivi de cred în astfel de defăimări? Da aia ce câștigă care defăimează,bârfesc, fac rău? Ce ar merita astfel de oameni? Daca ia-ți întâlni face to face ce le-ați face?
Avocații mă gândesc că trebuie sa ii plătești sa ii dai in judecată!? De ce naiba nu îmi spune nimeni in fața ceva daca nu mă suporta? Le e teama?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si pe ei ii injuri cum faci pe aici?

| johnnny123 a răspuns:

De unde știi că "te defăimează" cineva dacă nu vorbești cu nimeni? Și chiar dacă te-ar vorbi cineva de rău, cu ce te afectează asta din moment ce nu ai treabă cu nimeni?

| BaleaMAN explică (pentru suntserios):

Eu nu am înjurat tu m-ai jignit ieri cu un apelativ!

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru johnnny123):

Ieri facea pe aici mare scandal, ii facea pe toti autisti, prosti, etc etc

| BaleaMAN explică (pentru johnnny123):

Mi-a atacat integritatea morală, imaginea! Unul mi-a confirmat că așa este recent, dar era legat de altceva, dar și alea erau atacuri la adresa mea.

| johnnny123 a răspuns (pentru suntserios):

Ah, e genul care crede că el are dreptul să scuipe pe oricine, dar ceilalți nu au dreptul să-l atingă nici cu o floare

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ca meriti raport... ca ai un limbaj care nu are ce cauta pe un forum. Stai ca iti mai dau odata. Si o sa rog un moderator sa iti verifice toate raspunsurile...

| gabicoo a răspuns:

Plătește-le cu aceeași monedă.