anonim_4396
| Anonim întreabă:

Mereu au fost asa rai oamenii? Nu cred ca este vreun loc pe acest pamant in care sa nu fie oameni egoisti, rai, sadici, cruzi etc. Acum ma adresez celor care au o varsta mai mare ca a mea. De exemplu in clasa am o colega asa. Eu sunt o fire tacuta si timida, iar ea ma barfeste pe la spate. Spune ca nu ma suporta deloc, dar mi-ar fi placut sa-mi spuna asta in fata. Mai trebuie sa ma suporte doar un an, pentru ca sunt a 12 a. Dar din pacate nu poate. Si eu nu i-am facut absolut nimic.Nu m-am luat de nimeni niciodata. Si eu am persoane pe care nu le plac in clasa, dar asta nu inseamna ca le barfesc pe la spate. Si eu am suportat atatia ani o clasa de fete extrem de rautacioase, care analizeaza tot, cum te imbraci, cum arati, care barfesc mereu. Dar le-am suportat asa. Ar trebui sa ma accepte asa cum sunt, mai tacuta, nu? Macar bine ca scap de ele anul acesta. Mi se par mult prea rai oamenii. La mine in clasa fiecare e pentru el.Suntem o clasa de fete. Asa sunt de rele fetele? Eu nici nu stiam. Si acum intrebarea: cum sa fac fata situatiei? Sa-i spun aleia in fata ce e prea egoista si rea?

4 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

In orice colectivitate se gaseste asa ceva nu e o noutate pentru nimeni, acesti oameni daca ii putem numi asa nu trebuie bagati in seama, trebuie tratati ca atare.Nu trebuie sa te necajesti, din pricina lor, fii indiferenta fata de ei asta ii v-a durea mai mult decat sa ii bagi in seama.

| LiLlYAnNe a răspuns:

Mai bine ai intrebao de ce te uraste si sa incerci sa nu prea spui asta. Dar daca intrece masura trebuie oricum sa ii spui ceva. Dar sa nu o superi si mai tare ca sa ajungeti la certuri big grin

anonim_4396
| Anonim explică:

Am fost si eu in aceeasi situatie cu o fost colega de liceu! Bine eu nu sunt o fire foarte linistita, sunt chiar zapacita si visatoare! Aceea colega a mea era genul de persoane care iti parea o prietena foarte buna dar pe la spate te barfea. Mie nu imi pasa, sunt genul de pers care nu pune la suflet ce zic altii. Oricum, am tacut aproape 4 ani, nu i'am zis nimic nici eu nici ceilalti pana intr'o zi cand nu am mai suportat si i'am spus toti ce aveam de spus, nu la modul nepoliticos sau ceva de genu! I'am spus ca o sa aiba multe de pierdut cu gura ei sparta si cu barfele ei, si ca ar face bine sa revina pe drumul cel bun. Apoi s-a potolit, sau cel putin asa a parut pana am terminat scoala.
Cred ca ar trebui sa procedezi la fel cu colega ta, adica ori sa pari indiferenta si chiar sa nu iti pese ce zice ea, la urma urmei parerea ta despre tine conteaza cel mai mult apoi a celorlalti. Daca nu reusesti, si pui la suflet tot ce zice si tot ce face vorbeste cu ea, spune'i tot ce ai de zis, si sa isi vada de viata ei, ce e chiar atat de plictisita de viata ei incat se ia de a ta?

Eu una zic ca nu ar trebui sa pui la suflet tot ce spun altii, ca in viata o sa te mai intalnesti cu astfel de situatii si asa nu vei ajunge niciunde, pur si simplu nu trebui sa iti pese!

anonim_4396
| Anonim explică:

Da...in fiecare colectiv sa gasesc niste gasculite din astea care toata ziua numai sa macaie stiu. am avut si eu specimene din astea din clasa. da sincer crezi ca mi-am batut capul cu ele? le-am demonstrat eu de multe ori ca-s mai buna ca ele prin faptele mele. lasa-le sa analizeze inseamna ca esti o tipa cool si ele sunt invidioasebatting eyelashes sunt genul de fete care rad in gura mare, care umbla mereu in grupulete, care se imbraca modern si se machiaza extravagant nu.si in pauza se mai duc la o tigara asa ca fetele. sa nu te schimbi niciodata pentru niste domnisoare ca ele. chiar nu iti bate capul, fii tu insati si lasa-le sa fie ele sanatoase. stii persoanele mai tacute au foarte multe de zis. dar toate la timpul lorbig grin asa ca goo fato, fii tu aia mai desteapta :*:*