| MariaMarya85 a întrebat:

TPU AJUTOR!
Acum la ora 1 ma uitam la poze pe facebook pe pagina "Ingerii nu plang; x" si cand ma uitam am dat de poza aceasta: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/......1960_n.jpg (scuzati-ma daca v-am speriat). M-am speriat tare de tot. Nu cred ca mai dorm seara aceasta! Cred ca deschid si lumina si televizorul. Mai ales ca dorm si in camera cu balcon in care mi-e frica. Va rog cum imi scot chestia aia din cap ca sa dorm si eu? Am nevoie neaparat va imploor! Ajutor!

2 răspunsuri:
| Λndrei a răspuns:

Extraordinar.

| Temari123 a răspuns:

A stii si mie mi s-a intamplat nu cu aceeasi poza cu una si mai de groaza. Lasa daca ti-o arat nu o sa dormi nici macar cu lumina si televizorul deschise.
Atunci am avut doar laptopul deschis. Eram pe un fotoliu de culoarea pielii (este fin si are modele frumoase) si laptopul era pe masuta. Erau stinse atat lumina cat si televizorul. Eu ma uitam la niste poze pe google. Scrisesem pe net asa: ''Poze frumoase''. Acolo mi-au aparut poze cu pisicute iepurasi etc. Ma uitam la ele pe rand fara sa stiu ce urmeaza. Si cand-colo a aparut ceva. Aww! Nu vreau sa-mi amintesc ca iar nu dorm. Apoi ziceam intr-una ca o sa vina sa ma omoare la noapte ca ma ataca acum etc., si apoi m-am gandit: ''Nu se aude nimic. Poate de aceea simt asta. Ia sa pun eu muzica de incurajare sa ma dau jos din fotoliu si sa deschid lumina! Daca pun muzica de incurajare, ma va incuraja intr-un fel.''. Am pus melodia Ana Baniciu - Karma (e super pentru mine e un fel de incurajare mai ales replica ''n-ai cum sa te intorci la ce-ai renuntat'' si, si sunetul este mai incurajator). Apoi m-am dus cu barbatie sa aprind lumina si sa deschid televizorul. Bang! Ce s-a intamplat? Nimic. Acea melodie m-a imbarbatat. Apoi am inceput sa dansez ca nebuna prin camera =)) iar dupa aceea m-am dus inapoi la laptop.
Deci, recomandarea mea: asculta melodia Ana Baniciu - Karma (ca sa ajungi mai usor la ea click aici: http://www.youtube.com/watch?v=-r42dnnwtIs) si apoi du-te cu barbatie si aprinde lumina si deschide televizorul, apoi danseaza prin camera, uita-te sub pat pe peste tot, apoi te duci inapoi la laptop, stai asa acolo pana te bagi la culcare, cand te bagi la culcare stingi lumina (televizorul lasa-l deschis ca sa vezi si tu ceva), si ti s-a intamplat ceva? Scrie aici raspunsul.
Sper ca te-am ajutat! Nu cer funda, eu doar vreau sa ajut oameni.
Pa!