| ٳ ٴٳ ٴ !ńα ßáäá''ђђ ٳ ٴٳ ٴ a întrebat:

Trist sad chiar foarte trist ceea ce se intampla cu TPU sad pe zi ce trece tot mai multe intrebari puse in batjocura. Nu mai gasesti o intrebare pusa calumea, cineva care chiar sa aiba nevoie de ajutor, doar intrebari stupide, gen: cum fac copii negri, gemeni, care are id`u lui Hannah Montana. M`am saturat sa intru pe site si sa vad toate prostiile astea sad daca nu se indreapta lucrurile pe site se vor pierde foarte multi utilizatori care chiar incearca sa ofere o mana de ajutor.
Voi ce parere aveti despre TPU la momentul actual in comparatie cu ce a fost in trecut?

3 răspunsuri:
| zorialbi a răspuns:

Si eu greu mai gasesc o intrebare la care sa raspund...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum sunt relaxata si am sa-ti dau un raspuns cu care nu sunt de acord intotdeauna.
Nu te obliga cineva sa stai pe TPU, oricand poti sa nu mai intri sau sa-i trimiti mesaj Ralucai sa-ti stearga contul. Intr-adevar, s-a dus putin din farmecul site-ului. Asta e! Orice lucru bun are un sfarsit.
Sunt useri care voteaza in mod exagerat, care au ajuns sa idolarizeze pe altii, cei care vin aici in bataie de joc. Nu suntem admini sa le interzicem a intra pe site, dar ii putem raporta.(desi functia aceasta a ajuns un mare nimic).
TPU- Toti pentru unu. A ajuns unul dintre cele mai vizitate site-uri. S-au nascut controverse intre useri, s-au organizat intalniri, s-au dat sfaturi, informatii s. a. m. d. Totul depinde de felul cum priveste fiecare om activitatea de pe TPU.