| EmmaShefferd a întrebat:

Tu ce ai face daca toti pritenii te-ar trada,barfindute si razand pe la spate,prietenii pe care ii stii din gradinita,cei care ii considerai unicii de ai incredere, cum ai reactiona daca ai fi adoptat si te-ai simti nu doar in familie in plus, ci si pe lume...ce ai face daca iesing pe strada lumea s-ar uita la tine ca la o ciudata? ...Cum ati trai viata asta? Pe zi ce trece sunt ranita tot mai rau. Abia am venit din Italia unde ma simteam singura si uitata.Sunt acasa unde credeam ca o sa primesc caldura,si ce primesc? Mai multe lovituri.Dc mi se intampla asta? Dc nu pot sa fiu fericitasad,pentru ca tot ce mi-ai dorit de la viata a fost iubire, dar in schimb primesc pumnale!sad

Răspuns Câştigător
| Anonima264 a răspuns:

1.As fi foarte trista, dar macar mi-as da seama ca acele persoane nu imi erau prietene si ca ar trebui sa imi aleg prietenii cu mai multa atentie!
2.As fii foarte ranita gandinduma ca parintii mei naturali nu ma vreau, dar macar as stii ca ma vrut cineva!
3.As fi trista si as incerca sa ignor asta chiar daca nu pot usor!
4.As trai viata foarte greu, dar macar as incerca sa caut o parte buna a vietii!
5.Nu renunta! Chiar daca viata iti ofera momente neplacute asta nu inseamna sfarsitul lumii! Mereu exista si parti bune asa ca ridicate pe picioare si lupta pentru a avea o viata cat mai buna!

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Am prieteni care îi înnumăr pe degete.
Prefer calitate, nu cantitate.
Învață să-ți alegi prietenii adevărați.
Pa, pa.

| TooNight a răspuns:

Viata-i de vina.
Nu ne putem controla viata,pentru ca e o rutina care se misca constant intre creierul si inima noastra,daca ma intelegi.
Invata sa intelegi viata,chiar daca ea nu te intelege.
Invata sa te obisnuiesti cu suferinta,pentru ca fericirea-i ocoleste pe cei buni.
Odata cu trecerea timpului ne dam seama ca nu totu-i roz,si vedem petele vietii care ne afecteaza tot mai mult pe zi ce trece.
Ne simtim inconjurati doar de ura,iar inima noastra e sfasiata si taiata in mii de bucatele imprastiate de vant,spulberate in timp.
Ochii nostri parca se scalda intr-un ocean de amintiri,parca vesnic,si infinit.
Vedem cum totul se invarte in jurul nostru cu o repeziciune care n-o putem intelege,si vrem sa fie mai usoara viata,mai lenta,dar cand vrei liniste,te loveste nefericirea si tristetea,care poate duce la depresie.
N-o lasa sa te invinga.
Uita-te la partea plina a paharului,chiar daca-i gol.
Uita-te la lumina din intuneric,caut-o,chiar daca-i posibil sa te pierzi in intuneric.
Cauta un reper in ceata,si nu continua-ti drumul,chiar daca vezi doar nepasare.
Nu uita ca lumea-i lume,nu-i nici un colt de rai,nici cinestie ce ajutor.
E o lume invidioasa,care-ti vrea doar raul,si vrea sa-ti ingreuneze viata, dar treci peste ea cu zambetul pe buze, si cu lacrimi de fericire.
Nu uita nici ca pe pamant fericirea-i doar un vis ireal si amagitor.
Sper ca loviturile sa te-ntareasca, si sa poti uita lucrurile neinsemnate care te-au amagit atat de mult.
Bafta-n viata, si sper c-ai inteles ce-am vrut sa-ti spun in raspunsul meu. kiss
Am 13 ani, si cred ca tu esti mai mare decat mine, deci sper sa intelegi parerea mea despre viata.
Te pup, si sper sa nu te lasi doborata de momentele grele prin care-ai trecut si-o sa treci si de-acum inainte!

| Maya2014 a răspuns:

1."Prietenii" de genu, ii gaseste peste tot.Din punctul meu de vedere nu merita numiti prieteni, pentru ca prietenii inseamna sa-ti fie alaturi oricand.
2. Daca as fi adoptata, m-as bucura ca totusi nu am crescut intr-un orfelinat ca alti copii.Le-as multumi parintilor adoptivi ca mi-au oferit o viata.
3.Viata e nemiloasa, dar ce sa-i facem? Trebuie sa luptam, numai asa invingem.
4.Tot trebuie sa existe o persoana care sa te inteleaga si sa te sustina. Daca nu exista vei gasi, poate chiar pe comunitatea TPU, cine stie happy
5. Capul sus, macar fii mandra de ceea ce esti tu si urmeaza-ti visele pana la capat.Nu te lasa doborata! happy

| EmmaShefferd explică (pentru Maya2014):

Im already down.but thx anyway

| Maya2014 a răspuns (pentru EmmaShefferd):

Draga mea, eu am ajuns in punctul in care sincer mi-as dori sa aflu ca am fost adoptata.De ce? Pentru ca intre mine si familia mea nu exista armonie, conexiune, mai bine spus, nu suntem pe aceeasi lungime de unda.
As prefera de mii de ori, sa nu ma fi nascut sau sa nu fi avut asemenea familie.Si eu ma simt doborata, pe punctul de a pierde tot, dar ce sa fac? Sa ma plang la altii? NU! Si stii de ce? Pentru ca lumea te ia in ras, incepe prin a-ti da sfaturi fisolofice neavand cunostinta de cauza.
Fiecare priveste din punctul lui de vedere, nefiind implicat direct.Eu iti spun din experienta si sfaturile acelea sunt atat pentru mine cat si pentru tine.