| kkkk a întrebat:

Uleiul de ricin este bun pentru niste bubite ce le am pe frunte? funda, funda sad

11 răspunsuri:
| Deliciouscupcake a răspuns:

Nu cred. încearcă mai bine alifie de gălbenele sau muşeţel..sau eu ştiu, poate ulei de măsline. fundă?

| valentinp02 a răspuns:

Am cicit despre el si se spune ca este bun pentru ten.

| ionutalex13 a răspuns:

Pentru bubite si cosuri am citit pe net ca apa de argint coloidal este cea mai buna

| kkkk explică (pentru ionutalex13):

De unde sa iau?

| kkkk explică (pentru Deliciouscupcake):

De unde sa iau?

| Deliciouscupcake a răspuns (pentru kkkk):

Alifie se gaseste la orice farmacie, cred si nu e scumpa deloc. Ulei de masline se gaseste in supermarket-uri thinking

Sigur, sigur imi face bine? am auzit de cineva ca si-a dat cu nu stiu ce crema si in timpul tratamentului i-au iesit foarte multe cosuri si s-a inrosit..trebuia sa inceteze cu acea crema :*

| ionutalex13 a răspuns:

Faci comanda pe net nu stiu de unde

| Deliciouscupcake a răspuns (pentru kkkk):

Eu nu ti-am spus nu stiu ce crema, alifie simpla ..eu am folosit mai multe feluri si toate au fost bune:*

Cat costa? 20 lei? 15?

| Deliciouscupcake a răspuns:

Pfff,nuuu credhee hee si la 5 lei sunt, foarte bune chiar. Nu au tot felul de chimicale ca alte creme. Sunt naturale. Odata mi-a luat mama una preparata, nu stiu exact ce inseamna asta, cred ca a dat tot 5 sau 10 lei, avea plante naturale in ea, ma dadeam seara si pana a doua zi dimineata imi treceau cosurile. aveam probleme cu acneea, nu grave, putine dar erau inestetice.