| maria999 a întrebat:

Un lucru amuzant din viata voastra? Dau fundita pentru cel mai amuzant.

Răspuns Câştigător
| Weedlo a răspuns:

Nu e chiar ceva amuzant, dar am ras cu o prietena..Deci vorbeam cu un tip si din vorba-n vorba am facut schimb de ask-uri. Am inceput sa ne punem intrebari reciproc si la un moment dat ma intreaba un anonim daca imi place de cineva si care ar fi persoana. Normal ca in capul meu de retardata am cezut ca el mi-a pus-o, avand in vedere ca nu prea are cine. Am inceput sa.i bat apropouri gen'' umm..stii nu cred ca...si..eh.'' ma balbaiam crezand ca ma place pana am aflat ca intrebarea nu era de la el. M-am simtit naspa pentru ca dupa a inceput sa ma tot intrebe despre ce era vorba... evident ca nu i.am zis. Asta nu ar putea fi incadrata la cea mai amuzanta, poate la cea mai penibila.dar nu mi-a venit altceva in minte.
Nu am mai vorbit de atunci cu tipul.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E una din timpul şcolii.

Facem franceza cu directorul. Un om foarte serios şi dur cu elevii răi. Am fost la laborator la Franceză ca să ne arate nu ştiu ce pe video-proiector. Un coleg, până a venit domnul, a intrat pe facebook de pe laptop-ul din laborator şi a şi pus manele. Manele ca : " Şuşanu - Mişcă, mişcă din buric " sau " Florin Salam - Eşti o bombă ".
Când a venit proful, voia să ne pună o melodie pe care nu a găsit-o decât pe un site unde trebuia logare cu facebook. Cine crezi că s-a dus? Fix colegul ăla care intrase pe Facebook şi pusese manele. Când să scrie id-ul şi parola ca să se logheze pe facebook, id-ul apăruse jos pentru că a mai fost scris odată.
Noi : Bă, vezi că îţi apare jos! laughing
Profu' : Ahaa... deci înseamnă că a mai intrat. Mă Ilie! Ia să văd eu ce ai mai făcut.
Se duce domnul şi se uită la istoric şi vede " Şuşanu - Mişcă, mişcă din buric " dă domnul director pe melodie. Şi începe să cânte " Mişca, mişcă din buric. Stai să te ajut un pic ". Făcea domnul " Ce e Susan ăsta? Ia să rămâi după ore să îmi cânţi şi mie Susan " mai vede el " Florin Salam - Eşti o bombă ".
Proful : Ce scrie aici? Eşti o bombonică... mă tu bombonici vrei mă?
Peste 3 zile am fost iar la laborator la franceză şi la un moment-dat mirosea foaarte urât. Ne certa domnul director " Nu vă e ruşine nesimţitilor! Pute până pe hol " laughing Toţi am dat vina pe colegul de atunci cu manele că a tras un vânt. Da face domnul director la el : " Asta e de la Salam, mă! " rolling on the floor

| nowar a răspuns:

Am avut multe momente amuzante pana acum thinking tot ce imi amintesc pe moment sunt fazele tari de azi.
Eram cu 3 prietene si una dintre ele, merge ce merge si calca intr-o balta apoi zice : Shit!, noi radem ...mai merge ea un pas si iarasi calca intr-o balta si indignata,se stramba la noi laughing. Ne-am dus pe o banca,intr-un parc aglomerat si una vine cu ideea de a fotografia eu un afis stupid dat de primarie gen : nu calcati iarba!, eu, ma duc si fac poze ca si cum as fi impresionata, in spatele meu vine o prietena si imi face poza, in spatele ei cea de a 3-a si in cele din urma,ultima dintre noi rolling on the floor si oamenii se uitau la noi. Alta faza epica, am cumparat o plasa de dulciuri si ne-am apucat sa le mancam pe toate de-o data : jeleuri, ciocolata, biscuiti, chipsuri si una dintre ele ne filmeaza.

| DeniiSmilee a răspuns:

Ok... Anul trecut am fost afara cu prieteni, iar eu nu prea eram cu pisicile, si am alungat una, iar apoi, unul din prieteni mi-a zis ca sunt blestemata in gluma si am inceput sa radem,, peste vreo jumate de ora, am pledcat de la locul respectiv, fiind cu role si am ajuns pe o straduta perfect lina si am cazut, m-am ridicat si am zis:,, ok, deci care m-a blestemat?laughing'' toti pr inceput sa rada si apoi o pisica neagra a trecut doar prin fata mea si o prietena o zis,,, ba Denii ai grija ca esti si blestemata si ghinionista laughing''

| Weedlo a răspuns:

Nu e chiar ceva amuzant, dar am ras cu o prietena..Deci vorbeam cu un tip si din vorba-n vorba am facut schimb de ask-uri. Am inceput sa ne punem intrebari reciproc si la un moment dat ma intreaba un anonim daca imi place de cineva si care ar fi persoana. Normal ca in capul meu de retardata am cezut ca el mi-a pus-o, avand in vedere ca nu prea are cine. Am inceput sa.i bat apropouri gen'' umm..stii nu cred ca...si..eh.'' ma balbaiam crezand ca ma place pana am aflat ca intrebarea nu era de la el. M-am simtit naspa pentru ca dupa a inceput sa ma tot intrebe despre ce era vorba... evident ca nu i.am zis. Asta nu ar putea fi incadrata la cea mai amuzanta, poate la cea mai penibila.dar nu mi-a venit altceva in minte.
Nu am mai vorbit de atunci cu tipul...

Întrebări similare