Înţeleg originea ofului tău...
http://www.tpu.ro/......eile-sunt/
Scuză, dimanc, dar nu mi-am făcut un scop în viaţă din încadrarea în şabloanele societăţii. Nu o să fiu cum vrea cineva să fiu, doar pentru că se vehiculează că "trebuie". Şi nu sunt deloc curioasă de statul de "o adevărată doamnă", în special în ochii tăi, căci dacă ar înseamna ceea ce ai vrea să însemne, s-ar traduce "o ipocrită" sau un fel de femeie subjugată din Evul mediu, care nu are un drept la replică şi sinceritate. Nu mi-s genul.
Dar mulţumesc pentru părere.
Trist e să impui prejudecăţile şi dorinţele tale celorlalţi şi să-i cataloghezi în funcţie de ele.
E cam greu sa iti dai seama de,, ticurile,, astea atunci cand doar citesti ce zice o persoana.
In vorbirea directa este mult mai evident.
Asa ca...nu.
Merci, Bїanca. Să mă anunţi, te rog, când observi.
Zici "O seară faină!" sau "O zi bună!" cand contrazici pe cate unu` si aerul are o incarcatura. Ii spui raspicat punctul tau de vedere, il asezonezi si cu vreun epitet de inima albastra, dupa care rostesti cu politete "O seară faină!"de parca i-ai spune "Moasa-ta pe gheata!" E foarte foarte amuzant dar cred ca pentru cel aflat in catarea ta este iritant.
Si mai ai una: "Scuză!" cu ă. Asa incepe Dar si asta este prea amuzanta, tine de tine, de firea ta, ar fi pacat sa te desparti de expresiile astea.
Poate singura chestie enervanta este recomandarea intrebarii, cum parca s-a spus deja, cineva nu se poate abtine sa nu-si foloseasca privilegiile iluzorii si sa nu-ti recomande intrebarile. Asta dovedeste cat de copilaroasa esti uneori, lasandu-ti intrebarile sa-ti fie recomandate, ceea ce pana la urma e fain, orice adult isi doreste sa fie copilaros din cand in cand.
Adevarata chestie care mi se pare mie o problemala tine este TPU in sine. Privindu-ti raspunsurile date de dimineata pana noaptea, nu-i greu de observat ca raspunsurile tale, indiferent de continutul lor, sunt cele care formeaza tendinta de care vorbesti. Pe mine ma ingrijoreza cat de mult stai tu aici, TPU este vulnerabilitatea ta maxima, ma irita numarul mare de ore petrecute de tine aici, as vrea din tot sufletul sa te stiu facand chestii mai diveres.
Sunt prietena ta de pe TPU, as fi putut sa fiu mai discreta si sa zic astea intr-un mesaj ori la telefon etc.dar prefer s-o fac aici la portavoce, ca stiu cat conteaza acest aici pentru tine.
( e minunat cand cerem pareri despre noi insine, nu multi au curaj s-o faca)
"Credinta a proasta" mi se pare o expresie academica. Nu stiu ce ai tu impotriva ei.
Am uitat sa pun emoticonul zambitor, dar ai inteles tu ca a fost o gluma. Ca sa raspund strict la intrebare, nu, nu am observat. Dar intrebarea ta imi inspira o alta, pe care am putea sa o punem candva (cand se mai maturizeaza userii). Una in care sa scriem observatii critice fiecare despre fiecare, cu conditia, stabilita de la inceput, sa nu se supere nimeni. Stim ca de pe margine se observa mai bine intotdeauna. Si cred ca ar fi util sa stim si noi cum suntem vazuti "de pe margine". Ne-am putea da seama unde mai avem de lucrat si ce imbunatatiri trebuie sa facem.
Uff, de ce tu?
De ce a trebuit sa pui tu intrebarea asta? si nu cineva cu "Buna! Pa, pa" sau variatiuni pe aceeasi tema... sunt sigura ca ar fi primit raspunsuri interesante
M-am uitat special in ultimile tale raspunsuri,si nu am vazut ceva sa iasa in evidenta. Oricum sunt prea multe raspunsuri.
Sunt persoane care au stilul lor de aborbare, vor sa iasa in evidenta prin asfel de expresii!
Oricum pe multi ii recunosc prin expresii de genul,, Buna '' Pa, pa ''' O zi buna '' etc, etc....si mai e nevoie sa le citesc numele.Au devenitun brand!
Aha,era sa uit!
Care e cuvantul cel mai des folosit pe TPU? FUNDA.Fie cand e oferita, fie cad e ceruta!
Sau cand vad cate jumate de pagina intrebari de genul,, Cum se da funda?''In aceeasi zi!
Eu cuvantul asta as pune in topuri,, cel mai enervant si iritativ cuvant ''!
În general nu sunt atentă la aceste detalii.Mă interesează conținutul răspunsului și nu modul în care este prezentat.La tine? N-am găsit încă o expresie de genul când o să o fac am să te anunț.
Hmm, eu citesc destul de des raspunsurile tale, dar nu tin minte sa-mi fi sarit ceva in ochi Probabil esti suficient de atenta inca sa eviti expresiile de genul
Excesul de "".
Bine, mie la modul general mi se pare cel mai enervant emoticon, alături de .
Cam aşa e, Wooden. De aia îl şi cenzurez (cum pot).
Emoţicoanele. Le foloseşti cam des. În rest nu am obsevat vreo expresie enervantă. Dar de curiozitate. la mine? )
Mulţumesc, Rakanishu. Nici eu la tine.
N-am observat așa ceva la tine, pentru că tu nu dai răspunsuri cu expresii enervante sau repetitive... oricum, n-ai de ce să-ți faci griji, nu e cazul.
Mulţumesc, eşti prea drăguţă şi generoasă, Wetfire, sau nu m-ai prea citit.
Sunt sigură că am şi eu cuvinte şi expresii parazite, poate doar mai puţin evidente (de aia şi am nevoie de ajutor în detectarea lor). : )
Ăăă....cum adică să te citesc? De fapt știu la ce te referi, dar nu mi te pot imagina altfel.
Nu, ziceam la propriu: poate nu ai prea citit din mine = din postările mele (că eu mă citesc zilnic şi găsesc o groază de chestii care mă irită).
Ba da, crede-mă. Apropo, ține-o tot așa
Inafara de faptul ca ne faci pe toti gelosi cu intrebarile tale recomandate nu, nu am vazut sa detii in vocabular nici un cuvant sau o expresie care sa fie repetitiv/a si sacaitoare.
"Succesuri" (if you know what i mean)
!
Doar atentie la cuvintele grele, ce nu ni se potrivesc inca.
e ca si cum woodenpints, profilul drojdierului notoriu s-ar apuca acum "observati, alegoria literara din aceasta carte este un amalgam fantastic..."
il vad in stare, dar numai in stare de ebrietate, in rest nu i-ar sta bine deloc.
asa "te-am prins" o data in offside folosind cuvantul "himera" intr-un context ce nu dadea bine. asta a sugerat ca aflasei recent cuvantul si te-ai grabit sa-l bagi intr-o fraza.
in rest numai cuvinte de lauda, nu neaparat pentru cum scrii sau ce spui, ci pentru dorinta de a invata / progresa.
Mulţumesc, ai fost constructiv. Dar sunt curioasă de context, căci nu cred că tocmai cu himere să fi avut probleme (ne-am familiarizat demult).
Poate n-am nimerit-o cu profilul tau psihologic (am obiceiul involuntar de a construi unul rapid) dar bine in context oricum nu a dat, altfel nu tineam minte un cuvant 1 an. plus minus
in orice caz, nu cred ca te-ai suparat ca din moment ce ai pus intrebarea, ti-ai asumat si cuvinte de mai putin bine, nu numai valuri, potop de laude si felicitari, nici nu cred ca ti-ai fi placut asta. de asemenea nici nu sunt omul pe care sa te superi, stii ca noi doi ne iubim.
Aha.
Mai, nu cred ca ai luat-o-n serios mai inainte, dar chiar ma irita analfabetismul tau „emoticonal".
Crezi că o să mă mulez după fiecare iritat? : ))
Cât timp nu mă irită şi pe mine...scarpină-te, poate-ţi trece.
anonim_4396 întreabă:
m7PGmirelapopescu întreabă: