anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Urasc popii, urasc profesorii, urasc pedofilia.
Un profesor i-a violat baiatul unui amic de-al sefului meu.
Eu in locul lui ii taiam gatul.Nu poate sa o facasad
O faceam cu orice pret.
Justitia dureaza ani si ani in Italia.
Acum e in proces cu acel profesor.
Ce ati fi facut in locul prietenului sefului meu, tinand cont ca in Italia este una dintre cele mai mari mafii din lume?

6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Este greu sa te pui intr-o asemenea situatie, durerea propriului tau copil cred ca este cea mai mare durere pe care un parinte o poate simti. In primul rand, m-as axa pe consilierea psihologica a copilului, apoi cred ca as lasa justitia sa-si faca treaba. Nu sunt adepta conceptului "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte," dar cred ca l-as blestema serios pe acela in cauza.

lolita
| lolita a răspuns:

Cu siguranta as fi facut acelasi lucru pe care l-ai mentionat tu. pot zice ca imi dau viata pentru baiatul meu, daca i s-ar intampla ceva nu as astepta sa se faca justitie deoarece de cele mai multe ori vinovatii scapa nepedepsiti. cu 2000 de euro poti rezolova "problema", totusi nu as vrea sa-i ia viata ci doar sa-l chinuie zile in sir.

| clauu a răspuns:

L-as rupe in bataie, nu as pune pe nimeni sa il bata, ce farmec mai are?

| NeverTheLess a răspuns:

Probabil ca l-ar fi asteptat o mama de bataie la coltu' blocului de la niste " invidizi necunoscuti" de nu se mai ridica pe putin 2 luni din pat.
Totusi, nu poti scapa acel copil de trauma prin care a trecut, orice ai face. Poate doar prin sprijin si multa dragoste. Cat despre profesor... i-ar trebui inchisoare pe viata, dar ce sa faci fara justitie? Dreptate cu mana ta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuze...profesorii pedofili.

| GangstaGlock a răspuns:

Eu il decapitam (ca si AL-QAEDA,JIHAD,TALIBAN),dadeam in el pana ma saturam,il impuscam si il incineram in still Jihadic! Nu suport nici eu profesorii, violatorii, pedofilii, ii urasc! Ii scoteam organele pe gura, il taiam cu o sabie Katana cu 100 de taieturi ca in TRIADE, YAKUZA! Pana face treaba justitia dar nu face nimic! Mai bine iti faci tu singur dreptate ca dreptatea justitiei e stramba! Mafia!