| KatieKatzzz a întrebat:

URGENT! Cum sa downloadez par si haine etc. pentru sims3, de pe www.PeggyZone.com? Am auzit ca trebuie sa downloadezi MonkeyHelper, sa bagi intr-un fisier numit Mods pe care l-ai downloadat de pe nu stiu ce site impreuna cu resource.cfg. Am incercat sa fac ca si pe youtube dar nu miA reusit. Am vazut zeci de filmulete dar nu stiu cum sa fac, unde sa salvez, de unde sa iau mods and resource. Totul in capul meu e acum amestecat, nu mai stiu nimic. AJUTOR! CAT MAI REPEDE!

Multumesc anticipat,
Katy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ptr fisierele in format package trebuie sa creezi un folder in c/pr files/e arts/sims 3 numit Mods, in acest folder mai creezi un folder pe care il numesti Packages iar in acest fisier extragi ceea ce downloadezi. fisierul resource.cfg il poti descarca de aici http://simpedia.sims2cri.com/index.php?title=Resource.cfg_eng, il extragi si il bagi in mods.
fisierele tip 3simspack le salvezi in my documents/tims 3 downloads... asta e tot... apoi le instalezi cu sims 3 launcher.
ps: pentru a extrage fisiere din arhiva (fisiere tip zip) iti trebuie winzip-eu asta folosesc...bafta si sper ca ti-am putut fi de ajutor.

1 răspuns:
| KatieKatzzz explică:

Vreau sa iau de pe peggyzone, nu uitati