Cateodata. Este amuzant si ma ajuta sa ma detasez de stresul zilnic. Bineinteles, n-o sa ma apuc sa ma joc cu masinutele, insa in prezenta prietenilor, cateva glume mai copilaresti sunt binevenite.
Pentru ca eu sunt mai copilaros de fel, e ceva normal pentru mine, dar pot sa fiu si serios daca vreau.
Câteodată da.
Nu imi place ideea de a îmbătrâni, așa ca profit de tinerețe (asta incluzând sa fiu mai copilaroasa uneori, nechibzuita chiar, sa nu ma gândesc la consecinte, etc.)
Avand in vedera ca eu sunt un,, copil,, si sunt deja foarte nebunatica si perversa de fel nu e nimic.
Un copil poate fi asociat cu lucrurile perverse?
Ești un copil.
Multumesc nenea ^^
"Pentru că lucrurile mici, mă fac fericită".
Am corectat pentru tine. Cu plăcere.
Tot ce ai acum de făcut, e să răspunzi mesajelor de pe privat.
Aww, mi-a dat mos ene replay cu o tentativa de gluma perverso-abstinento. Imi cumpar singura diamantele
Care mos ene, tanti?
Și nu pricep aluzia la diamante. De când mi-ai refuzat chestia aia rotundă care avea în vârf, unul, diamantele nu mai au valoare pentru mine.
Sau lucrurile rotunde.
Sau ovale.
Stai, ce?
Nu ma mai alinta ca s-ar putea sa ma indragostesc de tine si nu vreau sa imi fac sperante avand in vedere ca tie iti plac lucrurile cilindrice.
Ha, ha, ha.
Cică "s-ar putea". Dar e totuși bine că ai lăsat o urmă de mister, exact cum îmi place.
Din fericire sunt negativista, *puf* mister spulberat.
Fix când voiam să-ți dau mesaj pe privat cu "hai să spulberăm misterul".
Iar ai stricat totul. Ești ca SareaPeRană.
Te-ai prins, te-ai prins? Nu?
N-am altceva mai bun, a fost o zi lungă.
Ma simt magulita, ce am facut sa merit atatea complimente? Uneori sunt ca SareaInBucate, uneori mint foarte prost.