Câteodată da.
Nu imi place ideea de a îmbătrâni, așa ca profit de tinerețe (asta incluzând sa fiu mai copilaroasa uneori, nechibzuita chiar, sa nu ma gândesc la consecinte, etc.)
Pentru ca eu sunt mai copilaros de fel, e ceva normal pentru mine, dar pot sa fiu si serios daca vreau.
Avand in vedera ca eu sunt un,, copil,, si sunt deja foarte nebunatica si perversa de fel nu e nimic.
"Pentru că lucrurile mici, mă fac fericită".
Am corectat pentru tine. Cu plăcere.
Tot ce ai acum de făcut, e să răspunzi mesajelor de pe privat.
Aww, mi-a dat mos ene replay cu o tentativa de gluma perverso-abstinento. Imi cumpar singura diamantele
Cateodata. Este amuzant si ma ajuta sa ma detasez de stresul zilnic. Bineinteles, n-o sa ma apuc sa ma joc cu masinutele, insa in prezenta prietenilor, cateva glume mai copilaresti sunt binevenite.
Care mos ene, tanti?
Și nu pricep aluzia la diamante. De când mi-ai refuzat chestia aia rotundă care avea în vârf, unul, diamantele nu mai au valoare pentru mine.
Sau lucrurile rotunde.
Sau ovale.
Stai, ce?
Nu ma mai alinta ca s-ar putea sa ma indragostesc de tine si nu vreau sa imi fac sperante avand in vedere ca tie iti plac lucrurile cilindrice.
Ha, ha, ha.
Cică "s-ar putea". Dar e totuși bine că ai lăsat o urmă de mister, exact cum îmi place.
Fix când voiam să-ți dau mesaj pe privat cu "hai să spulberăm misterul".
Iar ai stricat totul. Ești ca SareaPeRană.
Te-ai prins, te-ai prins? Nu?
N-am altceva mai bun, a fost o zi lungă.