Abh
| Abh a întrebat:

Va place sa oferiti " transparenta" in relatiile cu cei din jur sau sa-i lasati sa va descifreze ei singuri?

Răspuns Câştigător
| anka a răspuns:

Din experienta iti spun ca depinde foarte mult de anturajul in care te invarti. Eu nu am prieteni pentru ca nu am nevoie de,, prieteni" carora sa le fiu subiect de barfa. Fata de colegi pastrez o anumita distanta. Nu intereseaza pe nimeni amanuntele casniciei mele. Am observat ca cei care isi pun sufletul pe tava si isi descriu fiecare particica a vietii sunt foarte vulnerabili. Am avut colege care au suferit deoarece si-au dat seama ca lucruri povestite de ele la o cafea au fost folosite impotriva lor si chiar si-au pierdut locul de munca. Ce sa mai vorbim de cazuri in care,, cea mai buna prietena" iti sufla sotul. Transparenta e pentru familie. Restul cu cat stiu mai putin cu atat te pot lovi mai putin. Asa sunt eu: am instinct de conservare si autoaparare foarte dezvoltat.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Depinde de situaţie, în general o mare enigmă!
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

Ii las sa creada ca ma cunosc. E cale cea mai simpla spre a soca.Cand afirmi despre un om ca il cunosti, parca iti cresti un nas ca al lui PinolaughingMi se par naivi oamenii care afirma asta, ba chiar se jura.Omul e cel mai imprevizibil animal. Poate sa te ucida zambind

| Bacemi a răspuns:

Sunt sincer si deschis dar oricat de transparent par mereu ramane un mister, ceva ce se vrea descoperit doar de prietenii adevarati. In functie de cat de mult vreau sa cunosc pe cineva asa ma cunoaste si el pe mine. Multi au impresia ca ma cunosc. Putini ma cunosc.

| stresu a răspuns:

N-avem transparenta deloc. Cine chiar vrea sa ajunga la varianta mea sincera si "adevarata" ca sa zic asa trebuie sa treaca de ditamai hatisul mlastinos cu bufnite, paianjeni si gropi ci piranha. De asta am foarte putini prieteni si orice numai o lista de relatii in spate nu. Dar macar cei care mi-au trecut testele sunt siguri oameni de calitate, iar ei zic ca a meritat efortul, desi si acum mai au de stors malul din haine. Spor!

| DeDii a răspuns:

Imi place sa ii las sa ma descifreze ei singuri...pentru a nu ma citi ca pe o carte deschisa

eu cred ca e mai bine asa. sa isi dea ei seama ce fel de om esti. ce iti place sa faci si ce nu.happy

| The Epic Fail Guy a răspuns:

Misterul face totul. Trebuie sa facem totusi diferenta intre ce fel de relatii sunt. Daca sunt relatii de afaceri, transparenta este apreciata. Daca vrei sa te placa o fata/femeie trebuie sa ai putin mister.
In relatiile cu familia de asemenea trebuie sa fii cat de cat transparent. Totul depinde de cum ii privesti pe ceilalti, cata incredere ai in ei etc. Pentru ca daca ai incredere in cineva vei fi "transparent" dp tau de vedere cu el. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place sa ofer cate putin din amandoua.Cred ca prea multa "transparenta" strica, dar si prea mult mister.La un moment dat se vor plictisi.Acum depinde de cealalta persoana cum stie sa se aproprie de mine, sa-mi inspire incredere si cum stie sa ma faca sa-i ofer acea "transparenta".

Întrebări similare