| HelpingHands a întrebat:

Va place sa răspundeți la întrebări cusute cu ață alba? Ca sa dau exemple: a plecat bunica de acasă, a făcut frigiderul viermi, am capul pătrat, sa ma operez? am dintii strâmbi vreau sa îmi pun alții, maica-mea e de vina. Astea sunt doar câteva întrebări din ultimele 2 zile. Am făcut o sesizare la TPU dar cred ca săracii duc lipsa de întrebări ca mi-au spus ca totul e sub control. I-am întrebat dacă nu ar fi normal sa avem un buton sau un avertisment pentru trolli. Au zis ca să stau liniștit. Când ma uit la câți oameni își consuma energia ca să răspundă din naivitate, mi se face mila. Voi ce soluții ați da, presupunând ca ați fi ascultați?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
40 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Crede-ma, si in viata de toate zilele intalnesc persoane care habar n-au de lucruri aparent elementare!
Am intalnit tanar care a terminat bacalaureatul si a dat examen la facultate, dar nu a stiut cum se strange si se desface un surub! Mi-a povestit ca, a crescut fara barbati in familie (langa mama lui) si nici la scoala nu le-a explicat nimeni (ore de "practica /atelier" nu au avut, fiindca in scoala n-a fost nici atelier, nici profesor sa le invete).

Iar de viermi tocmai am intrebat copii din vecini (clase de liceu) si din 4 nici unul nu a stiut ce sunt, de unde apar si ce vor deveni.

| HelpingHands explică (pentru Bula):

Bine, poate ca sunt foarte strict, am dezvoltat o repulsie subita fata de întrebări absurde. Dar nu fără motiv: ala de-a zis ca are dintii strâmbi din cauza maica-si ce sa mai zic. Tocmai asta e secretul ca sunt oameni foarte prostuț care scad calitatea întrebărilor foarte mult și e oportunitatea perfecta pentru din ăștia "cu dinții strâmbi" pentru a-și bate joc. Granița dintre minciuna și onestitate naiva este foarte fina. De aia e nevoie de o soluție.

| Bula a răspuns (pentru HelpingHands):

Nuuita: cu cativa ani in urma s-a facut o evaluare intre cei care au terminat facultatile dintr-un centru universitar mare din tara. Rezultatul a fost inspaimantator: peste 50% dintre absolventi au fost analfabeti functionali!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Tu de ce îți comsumi enegia să cauți aici nod în papură la alții?

| HelpingHands explică (pentru sadrian46):

Pentru ca îmi pasa. Pe tine nu te deranjează minciuna? Sau trăiești în simbioza cu ea?

| sadrian46 a răspuns (pentru HelpingHands):

Cum definești minciuna?

| HelpingHands explică (pentru sadrian46):

Bravo, asa zi, ca nu știi ce e minciuna.

| sadrian46 a răspuns (pentru HelpingHands):

Ei, da, la minciuni sunt analfabet funcțional. De aceea te întreb. că văd că lupți cu ea, deci știi, sau nu?

| Drimmero a răspuns:

Imi surad trollisorii sau scandalagii de aici, uneori cand esti plictisit te mai destinde atmosfera de genul.

| Fatamuntilor a răspuns:

Pai exista buton de raportare, poti trimite epispola la contact.
Sa zicem ca admina ii sanctioneaza pe cei in cauza? ei si? isi fac alt cont! si contiunua!
intotdeuna vor fi cineva sa raspunda asfelor de intrebari, mai ales ca avem multiii adolescenti
NU prea vad solutii!

| HelpingHands explică (pentru Fatamuntilor):

Era o soluție sa fie mutata întrebarea la o categorie pentru trolli: "Sa ne distram"

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

''I-am întrebat dacă nu ar fi normal sa avem un buton sau un avertisment pentru trolli.''

Pentru asta avem buton de raportat întrebări, răspunsuri, useri și ai opțiunea spam acolo.

Nu-mi pasă suficient de mult de site-ul ăsta ca să fac pe detectivul. Unde am cunoștințe și pot să răspund, o fac, iar dacă e falsă situația, întrebarea etc, mi-e indiferent, sunt pe Internet, lol, îmi asum că 99% din ce-i aici e înflorit.
TPU e un site pe care lumea intră să se mai și destindă, nu mai lua lucrurile așa în serios. Dacă ai complexul salvatorului, mai bine stai pe grupuri de Facebook asemănătoare cu TPU, acolo ai șanse mai mari să găsești oameni cu probleme serioase, deși e plin de conturi anonime și acolo.
Oricum, tu ești victima perfectă pentru trolli, că te agiți și cam asta e scopul lor laughing ăștia care răspundem normal și trecem peste nu pierdem așa mult timp ca tine.

Cât despre categoria pentru trolli... cred că nu înțelegi trollingul laughing.

| HelpingHands explică (pentru supadeceapa):

"Pentru asta avem buton de raportat întrebări, răspunsuri, useri și ai opțiunea spam acolo."

Știam, dar vad ca nu e eficient, probabil ca nimeni nu crede ca se vor lua masuri dacă raportează ei spamul.

"Unde am cunoștințe și pot să răspund, o fac, iar dacă e falsă situația, întrebarea etc, mi-e indiferent, sunt pe Internet, lol, îmi asum că 99% din ce-i aici e înflorit."

Tu ești victima, nu eu! Dacă îți asumi ca își bate joc lumea de tine ești pampalau ca nu te aperi în nici un fel. Noi romanii suntem învățați sa ținem botul pe labe ca asa e viata, cel cu tupeu trebuie sa ne conducă.

nu înțelegi trollingul laughing.
Ai ras când ai ales emoticonul asta?

| supadeceapa a răspuns (pentru HelpingHands):

rolling on the floor mi-e rău, vreau și eu așa probleme în viață.

| Lukasssz a răspuns:

Sunt doua variante ori raspund la misto ori ii ignor.

| HelpingHands explică (pentru Lukasssz):

Am încercat sa răspund și eu la mișto, dar îmi pare rău să fac asta, înseamnă că trolii ăștia au dreptate ca se distrează pe seama noastră și ca distracția e cuvântul de ordine pe acest site.

| wildthing a răspuns:

Cred ca tu iei lucrurile prea in serios. Si ce daca exista intrebari puse la misto? Si ce daca sunt oameni care le raspund, fie ca le iau in serios, fie ca doar din plictiseala? Ajutam atunci cand e cazul si ne si distram atunci cand e cazul, ca sa alungam plictiseala.

| HelpingHands explică (pentru wildthing):

Deci îți place să îți pierzi timpul.

| InYourPants a răspuns (pentru HelpingHands):

Tu pierzi timp si energie urmarind si judecand aiurea
Eu dau raspuns unde pot sa ajut in rest nu imi pasa de site ca nu sunt nolife ca tine
Un om cu talent de povestitor te poate face sa ii mananci din palma si tu sa nu afli niciodata daca a fost real sau nu
Totul e o iluzie oricum

Atât de caraghioși sa fim încât sa nu putem veni cu niște întrebări reale? Și atât de naivi sa fim încât sa răspundem serios la întrebări ca cele de mai sus? Ar trebui ca site-ul asta sa se numească ImiBatJocDeTineSiTuItiOmoriTimpul.ro

| wildthing a răspuns (pentru HelpingHands):

Dar cand joci o tabla cu un prieten sau cand te uiti la un film, nu se cheama ca pierzi timpul? Ce intelegi tu mai exact prin a pierde timpul?

Cine te obliga sa raspunzi?

Nu, dacă ar trebui sa ajut pe cineva, ala nu e un joc. Orice deviază de la conceptul de Toți îl Ajutam pe Unul este pierdere de timp.

| HelpingHands explică (pentru InYourPants):

Nimeni nu ma obliga sa răspund. Dar, sincer, vad mult potențial într-un astfel de site. Sunt mulți oameni bine intenționați, și alții bine informați și recunosc ca îmi place sa vad ca exista astfel de site-uri. Dar după cum se vede nu sunt perfecte. Eu as vrea sa nu-și mai bata joc toți ccciosii de oamenii cu suflet bun.

| wildthing a răspuns (pentru HelpingHands):

Cred ca tu nu intelegi ca si pe ala care pune o intrebare la misto il ajuti...il ajuti sa se distreze, il ajuti sa scape de plictiseala, sa-si satisfaca o anume fantezie, etc. Si apoi, e doar un site de internet, prezenta nu-i obligatorie. Daca nu-ti place cum decurg lucrurile ai optiunea de a nu mai intra. Simplu.

Tu te distrezi și nu te acuz. Dar dacă ai spune ca ai viermi în frigider și nu știi ce sa faci și ai mai primi și o groaza de răspunsuri oneste, te-aș acuza de nesimtire. E un abuz la adresa timpului acelor oameni serioși.

Situl exista de 10 ani si acum e chel inainte erau mai multi trolli
Oamenii de aici sunt ca si in viata reala de toate felurile nu mai fi arogant toata lumea are dreptul sa existe si tu ai dreptul sa ocolesti ce nu iti convine
Ce e exagerat se sterge repede

| FreddieM a răspuns:

Eu zic a sa faci asa. Lasa naivii sa raspunda la intrebari dubioase, iar tu expertule ignora-le. Si toata lumea e fericita. Mai ales naivii. Ca nu se mai obosesc sa-ti raspunda.
Cheers

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De mult timp nu mai e serioasa aceasta platforma, nu mai lua totul ad litteram, aici nu ști care e troll, prost sau handicapat.
Eu pur și simplu simt o mica satisfacție, pe lângă asta,, parca e mai ok sa îmi petrec timpul aici decat în preajma unor pseudoprieteni, prieteni falși, toxici, perverși.
Te poți dezvolta personal în mod paradoxal aici, găsești prosti, idioți, persoane mediocre, inteligenți, chiar persoane extrem de inteligente, ignori partea rea a platformei, acei useri care pun întrebări /răspund aiurea și te focusezi pe userii care sunt cât de cât serioși, și inteligenți.
"Despărți marea ca,, NOE ".
Raul e în stânga, binele în dreapta, tu te orientezi doar spre dreapta".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuia sa apara si un comunist.

| Sekim a răspuns:

Doar atât te supăra? Stai sa vezi userii ăștia utili care au campionul zilei sau cine știe ce rank sau pe ce loc sunt. Au 20 de răspunsuri in fiecare zi și niciunul folositor. Și mai sunt genul ăla de oameni cărora le evaluezi răspunsul că e greșit și ghici ce fac, intra pe profil la tine și îți evaluează toate răspunsurile. Am făcut sesizare și degeaba.

| Mogiojojo a răspuns:

Dacă nu mai au întrebări nu le mai merge site-ul, deci orice întrebare e binevenită și unele dintre ele sunt chiar amuzante.

| InYourPants a răspuns:

Cusute cu ata alba pentru ca nu le-ai trait tu sau de ce? Noi nu stim nimic oricum nu ai cum sa determini ce e adevarat si ce nu dupa cum iti suna tie
Daca vrei ajuti daca nu nu

| HelpingHands explică (pentru InYourPants):

Cred ca și tu ești unul din aia cu capul pătrat. Nu înțelegi ce înseamnă cusut cu ață alba. Înseamnă că nu poți citi printre rânduri și meriți sa îți irosești timpul cu întrebări false.

| InYourPants a răspuns:

Si intrebarea asta tot risipa de energie e

Răspuns utilizator avertizat
| Pnin a răspuns:

De ce iti pasa

| HelpingHands explică:

Eu as zice sa se facă o categorie pentru trolli: Sa ne distram! Și sa fie marcata ca atare ca să știe lumea ce fel de întrebare este. Corect?

| HelpingHands explică:

Iată ce-mi zice un troll după ce-l demaschez:

"Moșule valea in piața și cumpăra-ți un coșciug ten gura...tu mai trăiești 2 ani Și îi petreci pe TPU.sad)valea moșule"