anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog mult de tot. vreau pareri, cat mai multe.strang pareri in legatura cu acest subiect:cand imbatraneste omul.am de facut un proiect si m-am gandit ca o parte din el sa fie cu argumente aduse de diversi tineri.as putea sa-mi fac si singura asta, deci nu o luati ceva in genul ca vin sa-mi fac temele aici.ca nu e chiar o tema, si in plus mi se pare normal.nu ma duc sa intreb lumea pe strada si asa.asa ca daca vreti, scrieti numele.de ex: Cristina, suceava:din punctul meu de vedere ...multumesc mult daca ma ajutati!

2 răspunsuri:
| figaro a răspuns:

Andrei, Baia Mare
Omul cand imbatraneste:
-devine mai intelept
-si tot odata cu timpu se tampeste(nu chiar in toate cazurile)

| UPSsss a răspuns:

Georgiana-Constanta:cand imbatraneste omul...omul se naste creste cu anumite dorinte,sperante se lupta o viata intreaga sa treaca peste probleme si greutati sa creasca copii, nepotii si atunci cand nu mai este in putere si nu mai este capabil sa indeplineasca anumite conditii este condamnat la singuratate, suferinta...pacat trebuie sa gandim si noi persoanele care le stam alaturi ca vom ajunge in aceeasi postura si sa incercam sa le oferim mai multa afectivitate intelegere si sa le multumim caci datorita lor traim.