Mi se pare dureros si ingrijorator ca din ce in ce mai multi tineri se sinucid cu gandul ca nu exista alta cale d asi rezolva problemele.
din pacate lasa in urma lor niste parinti care mereu vor fi marcati d ceea ce a facut copilul lor, ba chiar poate se vor simti vinovati, deoarece d cele mai multe ori parintii cred ca nu si-au ajutat indeajuns copilul si ca nu au fost langa el cand trebuia.
si p langa parinti mai raman si prietenii care la un mom dat se vor obisnui cu lipsa prietenului lor, dar raman marcati p viata d ceea ce a facut el.
imi pare rau pentru acesti tineri.
Frumos videoul, pacat ca nu si-a dat seama mai devreme cata lume tine la el.
Dumnezeu sa il ierte!
Dumnezeu sa il ierte! Pacat, putea avea o sansa in viata aceasta, dar a vrut sa scape de ea. Nu stiu unde o sa fie trecut, dar Providenta o sa aiba grija de sufletul lui.Sa te rogi pentru el!
Este foarte trist, dar cel mai trist e faptul ca cei din jurul lui nu i-au acordat atentia de care avea nevoie, daca a incercat o data si nu a reusit ar fi trebuit sa il supravegheze mai mult...parerea mea.cineva care ajunge sa ia decizia asta are probleme grave, trebuie ajutat