| medex3 a întrebat:

Va rog sa nu blocati aceasta intreabare. Vreau ca fiecare in parte sa se uite la acest filmulet si sa constinetizati ca viata nu trebuie pierduta.Acel baiat din film s-a spanzurat incerc a doua oara reusind.prima luand pastile. A fostt un coleg de-al meu.Nu l-am cunoscut eu fiind in clasa a 7 a el in a 12 a. el a ales moartea cand trebuia sa reuseasca.Trebuie sa fim si noi mai maturi.Viata nu ne da o a doua sansa.Lasam in urma oameni care poate ne-au iubit si nu au crezut niciodata ca ne vor pierde.Au fost clipe de fericire prin care am trecut fiecare, iar in unele suflete au fost de pretuit.Trebuie sa lasam amintiri pentru mai tarziu. dar trebuie sa cream si altele ca sa nu uitam ca avem langa noi oameni care ne iubesc. Cei care urmaresc acest film vreau sa va uitati in spate si sa constinetizati macar cati prieteni lasati in spate si cata durere veti cauza.
http://www.youtube.com/watch?v=g3xgzVJKTbY

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Mi se pare dureros si ingrijorator ca din ce in ce mai multi tineri se sinucid cu gandul ca nu exista alta cale d asi rezolva problemele.
din pacate lasa in urma lor niste parinti care mereu vor fi marcati d ceea ce a facut copilul lor, ba chiar poate se vor simti vinovati, deoarece d cele mai multe ori parintii cred ca nu si-au ajutat indeajuns copilul si ca nu au fost langa el cand trebuia.
si p langa parinti mai raman si prietenii care la un mom dat se vor obisnui cu lipsa prietenului lor, dar raman marcati p viata d ceea ce a facut el.
imi pare rau pentru acesti tineri.

4 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Frumos videoul, pacat ca nu si-a dat seama mai devreme cata lume tine la el.
Dumnezeu sa il ierte!

| Dan a răspuns:

Dumnezeu sa il ierte! Pacat, putea avea o sansa in viata aceasta, dar a vrut sa scape de ea. Nu stiu unde o sa fie trecut, dar Providenta o sa aiba grija de sufletul lui.Sa te rogi pentru el!

| paramore a răspuns:

Este foarte trist, dar cel mai trist e faptul ca cei din jurul lui nu i-au acordat atentia de care avea nevoie, daca a incercat o data si nu a reusit ar fi trebuit sa il supravegheze mai mult...parerea mea.cineva care ajunge sa ia decizia asta are probleme grave, trebuie ajutat

| medex3 explică:

Incercand*