| danpopa777 a întrebat:

Va salut cu respect pe toti! Am o intrebare putin mai... "sensibiloasă", mai personala. Multi dintre voi nu or sa vrea sa raspunda, asta este pentru cei mai "curajosi". Inainte sa cititi intreabarea, tin sa mentionez ca daca nu sunteti "tari de inima" mai bine va opriti aici din citit si treceti mai departe. Sper sa nu o stearga cei de la TPU. ok... urmeaza intrebarea rosie: Voi va spalati cu sapun/gel de duș intre fese, dați doar cu apă sau nu va spalati deloc intre fese? happy E o intrebare foarte serioasa. Nu sunteti obligati sa raspundeti dar daca o faceti aveti respectele mele!

8 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Normal ca dau cu sapun intre fese ca vreau sa ma spal ca lumea. Nu stiu de ce intrebarea e pentru curajosi, e o intrebare normala.

| StoicAnalysis a răspuns:

Exista oameni care nu se spala cu sapun acolo? Eu credeam ca e obligatoriu.

| angel6lust a răspuns:

Ioi, mă așteptam la o întrebare despre politică sau ceva, am murit rolling on the floor.

Normal, mai ales dacă am hasmenès.

| Whitte a răspuns:

De ce e sensibila si... rosie?
E vorba de igiena. Trebuie sa fii "tare de nas" si de inima ca sa suporti mirosul unui nespalat.
Eu cred (ma rog, asa cred) ca toti ne spalam cu sapun sau gel de dus, cum prefera fiecare, atat intre fese cat si intre picioare. Cu sau fara burete (ca am vazut comentariul). Tu stii de ce s-au inventat bideurile? Ca sa speli dupa defecare.

| 9PM a răspuns:

Daca nu te speli acolo sa nu te miri de ce unii rad de tine și ajungi marginalizat și bârfit. Cu gel de dus e cel mai indicat.

| danpopa777 explică (pentru 9PM):

big grin cine a zis fra ca nu se spala? cel mai indicat dupa parerea mea este sa folosesti un burete special pentru zona aia + sapun/ gel de dus. doar am vrut sa aflu si parerile altora

| 9PM a răspuns (pentru danpopa777):

Unii sunt trolli pe aici și pun întrebări la mișto.

| darrio2007 a răspuns (pentru danpopa777):

„sau nu va spalati deloc intre fese? "
Tu ai scris, nu?