Las' ca tu rizi cind ii intrebi cind au incarcat ultima oara telefonul. Daca aia mica face vreo figura, ii zic - uita-te la maica-ta ce telefon are. Stii cate de-alea poate sa cumpere dintr-un salariu? 40! Asa ca ia si tu un telefon care sa nu te coste mai mult decit juma' de alocatie si ciocul mic.
Nu rade nimeni
Am colegi care au telefoane mai praf. Adica e un manelist care are un telefon d-asta mai praf si pune manele pe el zici ca se aude live
Eu unul nu am nimic cu astfel de telefoane. Telefonul, e folosit de multi pentru trebuinta sa initiala, adica sa apelezi, sa trimiti un mesaj. Deci pentru unii este de ajuns si ala.
Daca pot vorbi si da mesaje putin imi pasa de ce zic altii.
Internet am si pe laptop, si nici nu intentonez sa ma dau mare!
"Daca pot vorbi si da mesaje putin imi pasa de ce zic altii. " da, pentru ca sunteti matura si restul, dar imi e mila de toti tantalaii cand ii vad aici pe site ca nu au bani in buzunar dar nu stiu ce telefon sa ceara la parinti, ca sa nu rada colegii de ei. ce sa le faci
Sunt copii de bani gata! Sa-i vad pe aia muncind pentru acel telefon.Nu-si platesc nici macar abonamentulIar parintii bineinteles isi iubesc odraselele si le fac voile
Multi spun " sa le dau tot ce nu am avut eu", si ii inteleg. dar asa faci din copil un idiot. cand va creste nu va stii sa faca nimic pentru el ca le-a avut de mic pe toate de-a gata. o sa fie unu care nu e bun la nimic. ce sa mai zic unu care isi castiga singur banii. dar in ziua de azi ( chiar si cat am fost la liceu) nimeni nu intereseaza daca muncesti si castigi singur banii. dimpotriva, esti vazut ca un ratat. icompetenti ce sa le faci.
E adevarat ce spui tu! Am auzit cazuri de elevi eminti care provin din familii cu posibiltati reduse care sunt la licee de fite alaturi de copii cu tefefoane alea.
S
Probabil, la cat de distrusa e generatia de azi. Ei nu se gandesc ca nu e meritul lor ca au un telefon "jmeker", ci doar al parintilor, care si ei la randul lor sunt prostiti.
Foarte adevarat. la liceu mai mult ba bufnea rasul cand mai era un cocalar de asta care venea cu telefon de 600 de euro. cand il intrebam de ce se da mare cu banii lu tasu, pleca cu coada intre picioare
. chiar imi lipsesc zilele alea
Pff. Eu le traiesc din plin.
"bucurate" cat mai poti
Ma bucur, chiar o sa-mi fie dor.
Si eu tot cam asa ceva am. Desi imi permit si Iphone 6 consider ca este o mare pierdere de timp si bani sa ai un telefon mai performant. Pur si simplu nu ai nevoie de mai mult de atat, viata nu se traieste pe feis-buci. Esential e sa auzi bine cand vorbesti la el, sa te auda bine interlocutorul si sa poti da si primi mesaje.
Ii dai un telefon d-asta in cap celui ce rade, sa vezi ca nu mai rade nimeni de tine.
cred ca nu ai citit mai sus. am terminat anul trecut liceul, dar ma amuza mereu cand venea un cocalar cu telefon scump si stiam sa il fac sa planga de rusine. dar eram curios cum e si in ROmanica.
Vezi ca e pe bune metoda, am o colega si are un Nokia Asha 200, telefon din acela cu tastatura QWERTY, si o enerva unu, a scos aia telefonul si i-a dat un telefon in cap, vorba ta "A fugit cu coada intre picioare".
Cum le ziceai cocalarilor cu telefoane jmek3r3, cumparate pe banii parintilor? Sunt curios, poate le pun si eu in practica
"la liceu mai mult ba bufnea rasul cand mai era un cocalar de asta care venea cu telefon de 600 de euro. cand il intrebam de ce se da mare cu banii lu tasu, pleca cu coada intre picioare
. chiar imi lipsesc zilele alea"
Daca intrebi pe unul din vremurile noastre, asta o sa zica "Asa ma, si? " In nici un caz nu o sa fuga.
Inseamna ca sunt mai nesimtiti. cineva cu iq de maimuta macar intelege ca e un ratat cand se da mare cu banii lu" tasu, si pleaca, altii de caer zici tu, care poate sunt mai imbecili, poate nu pleaca. pacat daca au "avansat" atat.
Nu chiar sa rada si cainii, dar nici nu e un telefon demn de folosit in zilele noastre de catre tineri!
Momentan folosesc un Nokia 1208.Inlocuieste cu brio o rozeta, pana de nivel, distantier si e foarte practic la efectuarea apelurilor.Am si un Samsung cu touch, dar evit sa-l mai iau cu mine pentru ca il sparg mereu si ma incurc in deblocarea lui pe slide, touch, hold..shit! Nu mai vreau.
Da, vor rade, vei fi barfit, etichetat.
"Da, vor rade, vei fi barfit, etichetat" asta arata inteligenta multora, ce sa le faci.
Mi-a disparut raspunsul fiind "refuzat" pe motive lesne de inteles, probabil admin are Iphone si nu prea ma place cu noua mea achizitie.
Si eu ma intrebam de ce a disparut
Eu consider ca un smartphone asa mai minimal gen alea Lumia din gama de preturi 400-600 lei sunt ok pentru toata lumea in ziua de azi. Asta doar pentru a avea acolo un smartphone fara pretentii si totusi sa fie ceva util, un mini-PC la purtator, daca te intereseaza sa ai net mai ales, pe langa sms si minute de apel.
Aia mici care au iPhone-uri cumparate de parinti sunt tot aia care au si masini cumparate dupa 18 ani si tot tacamul. Asta e. Nu toti suntem la fel de opulenti si nu facem aceleasi lucruri cu banii. Mai ciudati sunt aia care nu prea-si permit asa usor sa-si cumpere una alta, dar fac sacrificii imense, crezand ca par mai elevati astfel cu nu stiu ce aparat sau scula.
Te duci la liceul ala, si ii intrebi daca vor sa faca un concurs de aruncat telefonul, sa vezi ce se sparg telurile alora
anonim_4396 întreabă: