Si eu patesc asa, uneori. Am observat ca se acumuleaza diverse tensiuni emotionale si la un moment dat, rabufnesc. Cred ca este normal - multe persoane se confrunta cu situatia aceasta.
Esti sensibil. Daca simti nevoie si vrei sa inveti sa te controlezi mergi si discuta cu un psiholog.
Si mie mi se intampla sa fiu suparata, deprimata fara motiv. Asta se intampla cand nu ai vreo activitate sau cand te gandesti prea mult la un anumit lucru, simti ca viata ta nu mai are rost ca in fiecare dimineata e la fel, totul se repeta la nesfarsit si tu nu faci nimic interesant cat esti viu si dupa aia te gandesti ca o sa regreti si tot asa. E constiinta care spune sa faci ceva in viata asta nu numa sa lenevesti. Creierul e destept stie ce vrea si iti arata asta. Depinde de noi sa il bagam in seama sau nu.
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Poate ai avut o traumă care a lăsat urme. Poate şi din cauza stresului sau depresiei... Mai bine mergi şi discuţi cu un psiholog! Baftă multă!
Heii.; 33 Deci..Si mie mi se intampla.Dar eu plang asa, din fericire.Ai o amintire urata legata de trecut? Se poate ca pur si simplu sa nu te gandesti, dar sa izbucnesti in plans.
Nu mi s-a intamplat, eu plang tot timpul cu un motiv. Nu esti nebun/a, stai calm/a, dar poti sa mergi la un psiholog pentru ca el sigur te poate lamuri mai bine decat userii de pe TPU.
Incearca sa iti gasesti un hobby, ceva care sa te atraga sa il faci sau ia-ti un animal, de preferinta un catel sau o pisica, care te vor face garantat sa zambesti doar ca trebuie sa fi responsabila cu ei.
Nu ai innebunit! Aşa ni se mai întâmplă! Încearcă să faci lucruri care îti plac ţie, care te fac fericit/fericită! Sper ca te-am ajutat!
Poate fi o trauma suferita in copilarie ( in perioada din care nu iti aduci aminte nimic) si subconstientul tau o activeaza involuntar aceasta activand la randul ei glanda lacrimala. Deci e posibil sa plangi si acum pentru ca ( dau exemplu) mama ta te-a scapat din brate. Sau nu stiu... De obicei aceasta mica problema se trateaza prin hipnoza.
badriel întreabă: