Se cheama santaj la drumul mare! daca vreau sa imi fac BFFul sa vorbeasca, astept o saptamana doua sa apara secrete picante in viata ei pe care le aflu prin intermediul altor prietene carora le place sa barfeasca.
De ce ai avea nevoie sa obligi o persoana sa-ti spuna asta cand poti sa-i citesti limbajul corpului, felul in care se comporta si ceea ce scoate pe gura? Nici o persoana nu este unica, iar cartile si practica te duc departe in viata
Sunt curios cat de mult te ajuta " sa-i citesti limbajul corpului" in mediul online
Da,ne cunoastem foarte bine si prin modalitati indirecte am aflat ce crede despre mine,nu am obligato sa spuna adevarul pur simplu am stiut cum sa o determin sa spuna ceea ce crede cu adevarat,am observat ca omul la betie spune adevarul asa ca am vorbit cu multi asa zis amici cand erau beti,alta data ma m folosit de alti prieteni ca sa aflu ce crede despre mine, omul e rau asa ca majoritatea vor crede rele despre tine, rar oamenii buni, sinceri, mai ales intr o societate superficiala, barfitoare
De ce te`ar interesa sa stii ce gandeste despre tine in mediul online? lul. Chiar ti-ar pasa din moment ce nu aveti o interactiune reala? Pentru ca intr-un final la asta se ajunge.Aici toti puteti fi orice vreti sa fiti, insa in realitate ramaneti fara subiecte de discutii dupa "Buna" si "Hai sa-ti arat un videoclip". Daca intrebarea ta se refera strict la ceea ce tine de internet, este si mai jenibila decat alternativa ei ce pare tipatul de ajutor a unei persoane slabe si dispusa sa apeleze la manipulare si constrangere. Greseala mea, am crezut ca este o intrebare reala Spor.
În primul rând, nu știu dacă m-am întrebat vreodată "oare ce crede despre mine"
2, nu mi-a păsat și nici nu-mi pasă. De obicei intuiesc dacă mă suportă sau nu, sau iar, nu-mi pasă.
Il poti intui acest limbaj, in mediu on line fiind?
AEWPenta întreabă: