| nobody_9468 a întrebat:

Vi se pare normal ca un profesor sa converseze pe mess cu elevele lui?
Adica glumeste cu noi, ora trecuta i-am aratat o poza pe facebook cu 2 tipi si i-am zis"Uitati, pe asta, blondu o sa-l am, ma duc la el acasa si-l violez, stiu blocul, dar usa nu, dar o sa-l am >sigur:", la care el"N-ai tupeu! Du-te si-mi zici ce-a iesit, ma anunti si pe mine."Colegele mele imi zic ca si ele vorbesc mereu cu el pe mess.Cam starniu...Ati avut sau aveti parte de astfel de profesori/profesoare?

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Probabil, el vrea sa fie cat mai aproape de voi, sa-l priviti, ca pe un prieten, ca pe un profesor cool, modern, nonconformist. Glumeste si el cu voi. Nu vad nimic rau in asta. Chiar mi-ar fi placut sa am pe vremea mea un profesor ca al vostru, cu care poti discuta orice, si care intelege pe cei tineri. Apropo, el cati ani are? Preda demult? Daca n-a terminat demult facultatea, poate se mai simte inca student. Dar cel mai probabil vrea sa va arate, ca va trateaza ca pe niste adulti, de la egal la egal, plus are simt al umorului foarte bine dezvoltat. Bucurati-va, pana nu s-a inrait si el!winking Nici faptul, ca vorbeste pe messenger cu elevii, nu e un lucru anormal/dubios. E si el in pas cu moda, posibilitatile, care ne ofera tehnologia moderna. Zic, ca e un profesor chiar foarte OK. Aveti noroc cu el.

P. S. nu cred, ca se pune problema de pedofilie sau ceva de genul. Stai linistita!

| Silvia a răspuns:

Mi se pare foarte tare. Aş vrea să am astfel de profesori, care să reuşească să fie prieteni cu noi, fără a întrece o limită însă. Orice profesor poate câştiga respectul şi admiraţia elevilor săi dacă e sociabil şi elevilor le face plăcere să meargă la ora respectivă.

| Rayyy a răspuns:

Mi se pare foarte tare sa ai un profesor asa, atata timp cand nu se incalca limita big grin

| Nicoleta a răspuns:

Nu vad nici o problema in a vorbi cu elevii pe mess, dar in cazul asta e o problema. Mi e pare ca are o gandire cam infantila pentru un adult.
Un profesor normal la cap ar fi vorbit despre altceva mai serios.
Normal ar fi ca profesorii sa dea un exemplu bun. Ce pretentii sa mai ai de la elevi, daca profesorul e mai rau ca ei?

| nobody_9468 explică:

E primul lui an de predare, e la inceput saraculhee hee. Are 26 de aniwinking.

| dorikut a răspuns:

Un profesor este normal sa discute (chiar si extraculicular) cu elevii sai. Intr-adevar Messengerul este un mijloc de comunicare informal, dar orice om trebuie sa se adapteze tendintelor vremurilor daca vrea sa aiba o comunicare optima cu ceilalti.

Cat despre conversatia stenografiata de tine aici... Replica profesorului nu mi-se pare deloc deplasata (nu a facut nimic altceva decat sa iti dea de inteles ca a inteles si acceptat gluma facuta de tine).

B-Bye! wave