| AndreiAdrian013 a întrebat:

Vi se pare normal ca unii sa fie prea bogati iar altii prea saraci? Asa e dreapta nedreapta? Cei prea bogati de ce nu se sesizeaza?

11 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Ai pus sincer o intrebare mai idioata decat cealalta. Deci sa dea naiba a crescut gradul de prostie la fiecare intrebare.

1. Evident ca nici unui om intreg la cap nu i se pare normal dar nici nu are vreo importanta daca ni se pare noua normal sau nu, ca doar nu suntem Dumnezeu sa schimbam lucrurile astea dupa cum ni se pare noua ca ar fi ok.

2. Ce a vrut sa zica autorul aici? "asa e dreapta nedreapta?"

3. Aici e ca si cum ai intreba de ce un om nu renunta la binele propriu ca sa iti dea tie laughing efectiv n-ai cum sa intrebi asa ceva. Cei bogati sa se sesizeze ca sa ce? Sa isi taie singuri craca de sub picioare?!

| StoicAnalysis a răspuns:

Da. Este ceva foarte normal. Vrei sa fii bogat? da din coate si din papagal. Vrei sa ramai sarak cu conserva de bucegi in frigider? Stai acasa pe ajutor social.

| AndreiAdrian013 explică (pentru siriusblack98):

1.Creatorul poate ca nu exista, iar conducatorii statul ar trebuie sa confiste averile exagerate ale unora si sa faca ratii dupa gustul fiecaruia si egalitarism. 2.Nu vi se pare nedrept ca unii sa aiba prea mult iar altii prea putin?! 3.Se pot sesiza autoritatile.

| AndreiAdrian013 explică (pentru StoicAnalysis):

Democratia si dreapta sunt drepte in aparenta dar nu credeti ca din moment ce nu sunteti comunisti sunteti rai chiar batjocoritori si aveti nevoie de tapi ispasitori tinte?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru AndreiAdrian013):

Democratia inseamna puterea poporului si egalitatea la vot si la drepturi si libera exprimare. Fiecare om este liber sa isi aleaga calea.
Fiecare om cum isi asterne, asa doarme. Adica daca tie iti place sa ai un stil de viata luxos si sa ai parte de experiente care costa bani, atunci trebuie sa muncesti si sa dai din coate. Nimeni in lumea astea nu o sa-i placa pomanagii care lenevesc, dar au pretentii la avere.

Nu prea lenevesc,cunoasteti perfect cazul sarpelui biblic ko inscenat perpetuat ilegal si duagnosticul meu si al celor din mintea mea fals de schizofrenie cronica paranoida! Suntem torturati, terorizati si batjocoriti de catre calaii ori psihopatii de pe Negativ sau si de la Inaltime si nu puteti compara cazul asta dramatic cu orice handicap platit, nimeni nu face nimic pentru nimic, trebuie sa platiti toata planeta pentru ceea ce ati facut si faceti! Intelegeti? Ori va prefaceti, ori nu intelegeti desi cunoasteti cazul!

Recunoasteti,va simtiti rau si sunteti rai calai Ori psihopati inscenatori nebuni dominus sau chiar dominatori! Numarul 1 e cristosi isusi nu rai calai ori psihopati dominus sau dominatori.

| RAY a răspuns:

Nu trăim intr o lume idealista si in una cruda cu multa suferinta,dar majoritatea sunt idealisti,eu sunt pragmatic, nu visez si acționez in ceea ce imi propun, multi se mulțumesc cu nimic si sunt frustrați si invidioși pe cei care au, romanul e o ființă plina de frustrare, invidie si e sclavul perfect

| AndreiAdrian013 explică (pentru RAY):

Daca romanii sunt sclavi, atunci deserticii nomazii cum mai sunt? Sigur ca se simt mai bine decat europenii dar sunt ratati urati amarati saraci sclavi analfabeti.

| AndreiAdrian013 explică (pentru RAY):

Romania e puternica comparativ cu India, Africa, Arabia, Israel.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru AndreiAdrian013):

What the... ok, am inteles. Nu ai toate tiglele pe casa, deci nu ai cum sa intelegi cum functioneaza lumea in care traiesti. Imi pare sincer rau pentru faptul ca esti limitat psihic. Sanatate multa iti doresc!