Zero lei dau la curierii de aduc colete din astea. In primul rand platesc totul online, daca nu am mereu bani fixi
Am dat ultima data zece lei, dar m-a ajutat sa il duc pana in casa.
5 lei mi se pare ok, are de-o bere dupa program
Eu unul nu mi-as face griji in situatii de genul. Pana la urma sunt platiti atat ei cat si coletele. Daca pe tine te lasa inima sa dai mai mult, nu te opreste nimeni. insa recomand sa nu-i inveti cu bani in plus pentru produse mai usoare de 15-20 kilograme. Nu sunt greutati care te omoara... Insa cand vine vorba de masini de spalat, frigidere sau alte lucruri grele si voluminoase, eu unul dau acolo un 20-50 de lei in plus. Ca stiu si eu cat de greu este sa-l cari...
De ce sa se uite urat? Pe ce motiv ca nu l-a obligat nimeni sa se facă curier si sa hamaleasca colete!
Gândește-te ca nu ești singura care face comenzi și când vine curierul îi dă 5 lei. 5 lei de la tine, 5 lei de la mine, 5 lei de la vecina, alți 5 lei de la vecini, etc. Îți dai seama ca se strânge ceva la sfârșitul zilei.
Pai sunt altii care isi iau o pereche de cercei si dau 20 lei bacsis sa se dea mari. De asta s-au invatat prost curierii. Probabil la un colet de 12 kg se astepta sa ii dau 50 lei sau ceva...
Ar vrea ei. Îi inviți cu nărav dacă le dai 50 lei
Si daca s-au scumpit toate trebuie sa-i intretinem noi? Si pentru noi s-au scumpit toate dar nu ne da nimeni bacsis. Are salar ca si noi. Daca nu-i place, sa-si schimbe meseria.
Cristina0911 întreabă: