| Noucont a întrebat:

Voi ca femei ia-ți făcut vreodată rimmimg unui bărbat?

2 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Nu ar trebui sa intrebi asta la alta categorie

| onurReal1 a răspuns:

Mă ție nu-ți ie rușine mă să pui o așa întrebare! Chiar așa nu te întrebi, nu stai săte întrebi ca tot omul, mă dacă pun o așa întrebare, lipsită de umanitate, ce fel om a-și fi eu mă indiferent că ești "anonim" Da stai și te întrebi ca tot omul din tine, ce te face să crezi că prostia asta de întrebare, te face să crezi că ești mai "open maind" sau mai "informat" cu așa ceva? Adică asta te face pe tine să ieși cu Adevărat în evidență? Prostiia! Ăsta este? Ăsta este omul din tine?

Man nu mai puneți întrebări de astea! Astea nu-s întrebări, astea nu-s "glume" sau ce vize mai învârte în capul mintea voastră care ar fi ceva! Nui decât o prostie exagerată, și bolnavă! Nu mai fiți așa Man! Serios nu mai fiți așa frate, nu-i bine nu-i deloc normal astea! Nu faceți bine nici frumos! Nu mai tratați așa fetele femeile, de asta nu vor nici una să aibă după de aface cu voi, faceți lucruri chestii prea prea, de tot! Rahatul și prostia

Și orice ar face o femeie o fată este strict treaba ei personală! Strict! Dorința ei alegerea ei! Orice ar face! De asta femeile fetele vă respinge fuge de mulți dintre voi fiindcă le tratați ca pe niște obiecte!

Femeile și fetele au sentimente reale! Adevărate! Nu! Să fie luate în bătaie de joc!