și dacă ai impresia că ești atât de jmekker(?!) ce mai cauți aici?
nu impresionezi pe nimeni prin frauda de a folosi AI și vomitând-o drept scursoarea ta personală, știi ce zic?
Ba dc zici ca sunt ai sierra k eu am iq 156 si am invatat la skola dc esti u proasta si niai cap k eu am skris alea cu mana mea dc nu taci k esti o urata si te oftiki k eu sunt dejtept si tu nu stii sa citesti dc zici ca e frauda k eu am facut testul pe net si mi-a dat mult hai mars de aicia si nu mai mi zice bot k eu am suflet de om dc esti rea hai pa k iti dau bloc
Auzi ba misteriosu lu peste dc sa fac test la banana k eu nu sunt gay dc zici de astea k eu am iq mare si tu esti un taran care nu stie ce e aia iq hai k esti prost rau si nu te duce bibilika la iq meu de 156 dc esti prost si rautacios hai lasa-ma ca am treaba dc radeti k eu am capu mare de dejtept ce sunt hai pa bloc la amandoi"
Asta este cumva gagica care se umflă in pene și ii dă mândria pe afară ca aluatul când stă la dospit? Cu note de 9 si 10 și alte alea?
Probabil este unul din cei 12 oameni pe rotație, plătiți să bage ceartă între oameni. Cică sunt plătiți cu 0, 15 RON per interacțiune/comentariu și 0, 50 RON per întrebare nouă care atrage peste 5 răspunsuri organice. Se folosește și de AI ca să răspundă.
Acum ai scris cu mana ta. Se vede după cum scrii și câți K folosești, fara sa mai vorbim că nu ai pus un punct macar nicăieri. Dacă n-aș știi că ești un mucos as spune că ești o țigăncușă manelista, corigenta la o școală profesionala din cartier care tocmai a descoperit Gemini. Hai mars zdreanță