| NanaBanana2oo6 a întrebat:

Voi ce IQ aveți? V-ați făcut vreodată o evaluare riguroasă, sau mergeți doar pe intuiția că „știți voi mai bine"?

Eu am obtinut:

Scara Cattell (Culture Fair): 156 (top 1% din populație).
WAIS-IV (Wechsler Adult Intelligence Scale): 145
Stanford-Binet (SB5): 142

8 răspunsuri:
| Misteriosul333 a răspuns:

Bravo. Acum fă test și la banană, să vezi cât ai.

| sierra1 a răspuns:

și dacă ai impresia că ești atât de jmekker(?!) ce mai cauți aici?

nu impresionezi pe nimeni prin frauda de a folosi AI și vomitând-o drept scursoarea ta personală, știi ce zic?

| NanaBanana2oo6 explică (pentru sierra1):

Ba dc zici ca sunt ai sierra k eu am iq 156 si am invatat la skola dc esti u proasta si niai cap k eu am skris alea cu mana mea dc nu taci k esti o urata si te oftiki k eu sunt dejtept si tu nu stii sa citesti dc zici ca e frauda k eu am facut testul pe net si mi-a dat mult hai mars de aicia si nu mai mi zice bot k eu am suflet de om dc esti rea hai pa k iti dau bloc

| NanaBanana2oo6 explică (pentru Misteriosul333):

Auzi ba misteriosu lu peste dc sa fac test la banana k eu nu sunt gay dc zici de astea k eu am iq mare si tu esti un taran care nu stie ce e aia iq hai k esti prost rau si nu te duce bibilika la iq meu de 156 dc esti prost si rautacios hai lasa-ma ca am treaba dc radeti k eu am capu mare de dejtept ce sunt hai pa bloc la amandoi"

| Misteriosul333 a răspuns (pentru NanaBanana2oo6):

Tocmai mi-ai demonstrat că ai creier de banană.

| darrio2007 a răspuns (pentru Misteriosul333):

Asta este cumva gagica care se umflă in pene și ii dă mândria pe afară ca aluatul când stă la dospit? Cu note de 9 si 10 și alte alea?

| Misteriosul333 a răspuns (pentru darrio2007):

Probabil este unul din cei 12 oameni pe rotație, plătiți să bage ceartă între oameni. Cică sunt plătiți cu 0, 15 RON per interacțiune/comentariu și 0, 50 RON per întrebare nouă care atrage peste 5 răspunsuri organice. Se folosește și de AI ca să răspundă.

| Kreed a răspuns (pentru NanaBanana2oo6):

Acum ai scris cu mana ta. Se vede după cum scrii și câți K folosești, fara sa mai vorbim că nu ai pus un punct macar nicăieri. Dacă n-aș știi că ești un mucos as spune că ești o țigăncușă manelista, corigenta la o școală profesionala din cartier care tocmai a descoperit Gemini. Hai mars zdreanță