E o totala Aberatie. Adica sa fim seriosi pot sa ma uit de cand ma nasc pana cand ma marit la ora 13:00 si culmea acestei semnificatii sa nu ma iubeasca cineva cu 'M' sa ma iubeasca cineva cu 'V'. Zau e cea mai mare prostie
"Te mananca nasul? Sa vezi ce bataie ieii!" Nu stiu de unde vin dar probabil o Tata Floarea de prin 1672 s-a uitat la ora 14:00 si sa maritat cu Neculai. Cine stie. Anyway-> Mare mareee prostie!
))
Eu cred...doar atunci cand se nimereste sa ma uit la ora fixa ![]()
Daca nu, atunci nu imi bat capu, dar daca ma uit la ora fixa atunci zic ca cred (chiar daca in realitate stiu ca nu e asa)
Avea ala care a scornit basmele astea diaree si tot stand pe colac i-a fata mintea prostiile astea.
Nu stiu. Probabil o fi vrajeala, dar stiu ca intr-un timp chestia asta ma urmarea; vedeam in fiecare zi de cel putin 3 ori ore precum: 12:12, 11:11, 14:14, si tot asa. La un timp m-am trezit de 2-3 ori la 11:11 dimineata (intr-o vacanta). Aseara am vazut 11:11
Nici nu mai zic de 11:44 si 11:22
Sunt doar pure coincidente.
Si eu am perioade in care 3-5 zile la rand ma trezesc noaptea exact la aceiasi ora, dar nu inseamna nimic.
Lyndsey întreabă:
Neagracaceara întreabă:
Natalia445 întreabă: