Vrăji s-ar putea. Mie mi s-a întâmplat ceea ce se numește deochi. S-a uitat un tip tare urât la mine și m-a durut capul toată ziua. După ce am zis de 3 ori Tatăl nostru mi-a trecut. Așa a fost atunci. Acuma nu aș mai crede în așa ceva. Sunt rațională.
Nu nu cred in vraji ..Si ai face bine sa nu crezi nici tu puterea minti face multe ...Tocmai de asta se folosesc pentru a infunda frica in anumite persoane ..si perioade cu tampenii avem toti doar ca uni le au mai ciudate ca alti
dap de fiecare data cand manac ceva de la bunica mea mi rau. sincer nu pe scarba de ea dar. de Costantin si Elena mea dat un pahar de bere si nu m-am putut ridica din pat de la un pahar de bere aveam stare aia urat adica de vom momam numai acreala de ma ustura limba
... ca orce om aveam nevoie la baie. si cum ma ridicam sa ma maiscam asta pateam si nu mancam deloc
o zi intreaga... 3 zile n-am mancat si am slabit de la 58 la 51 aveam anul trecut 60 dar am slabit dar asta n-are important acuma, am crezut ca o sa mor daca mai tinea asa in ritmul ala dar meam revenit mai greu
si imi mai face unele faze e ciudata bunica asta amea imi pune cubare de vrabi pe geam eri am tinut geamul de schis si m-am trezit cu un cuibar pe geam
e ciudat
Axys probabil ți/a pus ceva în bere sfatul meu totuși este să te informezi România este plina de superstiți si căcaturi vraji, blesteme sânziene etc fi mai practic omule sunt superstiții