De la o prietena foarte buna care e mai de multa membra TPU
Sol
s'ar putea sa o cun
Era reclama la postari comentarii de la realitatea tv. Bine ca am descoperit ca la realitatea era jalniccccc!
Acest site l-am descoperit navigand pe net. Cautam ceva... si am dat click pe TPU si acolo era o intrebare care-mi trebuia si-o cautam. Am postat doua zile ca Anonim, dar m-am saturat si mi-am facut cont. Apoi am descoperit incetul cu incetul userii!
Pai intr-o zi ne-a dat tema la geografie sa scriem nu stiu ce stramtori de nu stiu unde si am cautat un pic pe net si am deschis o pagina (pagina TPU) unde era aceeasi intrebare si am mai luat si eu de acolo apoi tot asa intr-o zi nu stiu ce cautam si tot aici pe TPU m-a dus iar dupa aia am hotarat sa imi fac si eu cont
Pai l-am observat acum mult timp, insa nu eram pasionata sa-mi fac un cont, intram doar[fara cont] sa ma amuz de intrebarile puse de unii copii [intrebari stupide] gen :periuta dinti ![]()
Dupa mi-am luat inima`n dinti
, si am zis hai sa-mi fac si eu cont![]()
Uite asa sunt utilizator TPU ~
Din intamplare, cautand ceva pentru o prietena, a aparut o intrebare ca a mea si am dat click, dupa o zi mi-am facut cont. Ce sa mai astept?
Si ita`ma; x de 8-9 luni sunt membra TPU.
Am vazu ca mama era foarte preocupata de acest site si la inceput postam ca anonim. Abia apoi mi-am facut cont.
Eu l-am descoperit cand cautam ceva pe net, o sugestie de nume pentru hi5.Imediat ce m-am uitat mai atent, MI-A PLACUT si mi-am facut cont.