Ani trec si noi cu ei deodata, ce-a fost nu va mai fi vreodata copilaria, jocurile deoadata s-au spulberat ca praful suflat de vant, timpul n-ea schimbat odata cu el, de acum copilaria v-a ramane doar in amintirile noastre si n-e vom aminti de clipele frumoase care nu se vor ma intoarce niciodata.totul in jur devine vechi si fara vlaga si ne trezim c-a trecut o viata intreaga.l
Pai..eu de multe ori ma gandesc cum ar fi fost sa fi trait in evul mediu.ce as fi facut sa nu ma plictisesc pentru ca in prezent imi pierd viata la calculator, si e mai interesant sa vezi cum ar fi daca ai fi trait, nu sa auzi de la altii cum a fost...[istorie] dar tehnologia e buan si ea
fara..ne-am descurca cam greu, ce-i drept, dar de multe ori zic ca ar fi mult mai bine fara unele
O viaţă simplă. Majoritatea spun că ar fi greu şi rău! Dar uite că strămoşii noştri au supravieţuit şi traiau câte 100 de ani.
Tu ce crezi?
Sper că te.am ajutat.O seară bună
Hm. de ce pana acum am primit doar raspunsuri gen ''Grea, Plictisitoare etc.''.
Fara tehnologie, eu as vedea o viata lipsita de griji, de fitoase si de chestii banale, insa foarte scumpe! Ar fi o viata simpla. Copilaria tuturor ar fi mult mai bogata in amintiri, mai distractiva. E greu de explicat ceea ce cred eu, insa clar, nu as vedea viata fara tehnologie urata!
Eu cred: daca un om n-ar avea pic de tehnologie ar face activitate ar gandi, dar cum nimeni nu face asta, n-ar supravietiu