Pai nu stiu incearca si tu sa fugi de ei
sa nu ii mai asculti pentru ca si eu am foarte multi mincinosi la mine in clasa si le spun in fata ca nu ii cred.
Te sfatuiesc sa-i asculti si sa le apreciezi talentul; unii au o imaginatie demna de a fi pusa in tr-o carte.Fiindca mult din ceea ce citim prin carti este fictiune, poate ca printre mincinosii tai e vreun autor de sf in necunostinta de cauza si merita sa-i lauzi talentul de a inventa indemnandu-l prieteneste sa scrie vreun roman. Faci astfel o fapta buna si contribui, poate, la evolutia literaturii romane, aflate acum intr-un veritabil declin! Succes!
Ori vor sa rada de tine ori au probleme grave cu imaginatia. Eu i-as lua la misto in locul tau, dintr-un anumit punct de vedere par toare 3 credibile
Deci ce care a vazut fantome poate a uitat sa precizeze ca le-a vazut la tv, a 2 cred ca nu a invatat si a prezis de acasa ca va lua nota mica si ca o va bate masa si a treia...de pe ce bloc a sarit? de pe un bloc de desen pe masina ecinului de la etaju 2?
. Daca continua ori fale pe plac si inventeazati si tu puteri ori gasesteti alte prietene cu o imaginatie mai putin bogata.
Nu ai pus bine problema. Oamenii aia nu mint constient.Sunt nerabdatori sa impartaseasca experiente paranormale cu altcineva.Omul in general nu crede pana nu vede. Poti sa fi sechestrat de o fantoma si boxat ocazional de ea, ca omul tot nu te crede.Pana nu pui o poza pe MySpace cu ea esti luat de fraier
Mai, uite ce e, unele persoane, intr-adevar pot avea astfel de abilitati, insa... Daca tu ai impresia ca te minte, ori ii spui in fata : " Auzi, sti ce, m-am cam saturat sa te lauzi, daca poti, dovedeste ce spui!", sau, pur si simplu, schimband subiectul : " Frate, lasa asta, ai vazut meciu de aseara? " sau mai stiu eu ce vorbiti voi. S-ar putea doar sa faca misto, sau sa... aiba bibilici la cap
Funda?
seby00 întreabă:
DavidIonescunasrr întreabă: