| FloriiHoran a întrebat:

Voi, fetelor, ati putea sa fiti o pereche cu un baiat de aceeasi varsta[bine mai mic cu 2 luni'] dar mai scund cu aproape un cap?happy Conteaza foarte mult asta, avand in vedereca acel baiat te place mult? Si pare ciudat cand vedeti cum un baiat se ridica pe varfuri [de ex.] pentru a saruta o fata?happy Raspunsuri serioase va rog.si poate niste sfaturi.winking:* FUNDAlove struck

Răspuns Câştigător
| eax a răspuns:

Buna.pai sa incep prin ati spune ca prietenul meu este cu aprox 6 luni mai mic ca mine si in jur de 5 cm mai pitic.la inceput am stat cu el din ambitie si acum am ajuns sa tin la el si n l-am mai vazut d trei zile si d abia astept sa-l vad plus d asta stam si p ascuns impreuna toti sunt impotriva noastra, dar c conteaza este ca noua sa ne fie bine.acum imp este c crezi si u si cum te simti cu el, daca iti e rusine sa iesi cu el asa pe strada nu are nici un rost sa te chinui, dar daca chiar vrei si u sa fi cu el nu conteaza c crede si c zice nimeni...gandeste-te si ia decizia cea mai bunawinking. succes:*anunta-ma si p mine printr-un mesaj cu c ai hot.snt curioasa, daca vrei.

7 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Daca exista iubire nu conteaza ca el e mai mic decat tine sau tu esti mai intalta decat el.

| FloriiHoran explică:

Dar noi nu suntem inca un cuplu.laughinghappy

| FloriiHoran explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsurihappy Chiar cred ca aveti dreptatehappy v-as fi dat la toate funda dca as fi putut.dar trebuia sa aleg doar unul din pacate.scuzele melehappy Ms din nou!:*

| Iamnotme a răspuns:

Deci...
de ce sa conteze? eu cred ca nu conteaza varsta, inaltimea...
De moment ce iti place si tie de el, simti ceva pentru el, ...de ce nu? Si eu am un prieten mai mic decat mine cu un an, si mai scund.Dar eu cred ca nu conteaza, de moment ce ne iubim happy...
Funda?batting eyelashes plss puppy dog eyes

| BrownyBrown55 a răspuns:

Pai nu conteaza, daca te place mult, dar totusi tu ia-ti niste pantofi cu talpa joasa, si el cu talpa inalta, asa nu va fi chiar asa ciudat...

| LeXy_3566 a răspuns:

Contează doar dacă ţie îţi place de el. dacă îţi place de el rămâi cu el, iar dacă nu îţi place de el dă-i papucii, şi apropo dacă vrei să te desparţi de el şi nu ştii cum să îi spui spune-i-i asta

Hai să revenim la vremea când nu ne cunoşteam,

Eu asta le spun când mă despart de ei.Succes!

| kikio94 a răspuns:

Daca tie iti place de el nu are importanta ca e mai scund decat tine. Important e sa nu te iei dupa gura lumii ca sigur or sa fie rautaciosi...hee hee