|

Voi unde v-ati intalnit iubitul/iubita, pe internet sau in realitate? Credeti in relatiile care incep pe internet sau baza raman cele din mediul offline? Nu este mai simplu sa incepi o conversatie pe internet cu o persoana pe care o placi decat face2face? Recomandati oamenilor in general sa incerce sa-si gaseasca perechea pe internet?

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu l-am cunoscut pe net.
Nu contează unde va cunoașteți, nu poți recomanda ceva, pentru unii sa înceapă o relație cu cineva cunoscut pe net e împotriva firii. Contează cum gestionați situația dacă începe pe internet astfel încât sa o faceți cât mai rapid posibila și în realitate, tangibil, altfel e degeaba.

| a răspuns:

Recomand cu încredere viața reală!

| a răspuns:

Pe net e greu sa faci selectia nu vezi decat niste poze si ceea ce vrea omul din spatele ecranului sa scrie. In realitate legaturile vin mai natural daca se formeaza intr-un anturaj comun de prieteni sau colegi fiidca se creeaza alt gen de lagaturi, in plus exista si limbajul non verbal care influenteaza mult. Pentru multi functioneaza netul, e ok si asa dar trebuue sa ai rabdare pana gasesti pe cineva care sa fie compatibil si cand va vedeti. In ziua de azi se practica ambele metode in functie de cum ii vine mai la indemana unei persoane

| a răspuns:

Perechea nu prea cred, altceva da

| a răspuns:

Pai eu vorbesc usor ca pe vremea cand eu eram tinara nu exista internet, dar nu nu pe internet mi-am cunoscut sotul ci pe tren in drum spre mare.Dar, si exista un dar si fata mea tot in realitate si-a cunoscut prietenul, desi vorbea cu foarte multi pe net..In schimb eu acus multi ani am cunoscut pe internet pe cineva cu care si azi tin prietenie virtuala caci e la mare distanta si aceasta prietenie tine deja de 12 ani.Dar ori de cate ori mi-am zis ca ce rost are, si ii dadeam ignor, simteam enorm lipsa acelei prietenii cu care poti fi tu insuti poti zice orice iti trece prin cap si esti acceptata asa cum esti.Si mereu el ma imbuna sa nu intrerupem conversatia noastra.In unii ani precedenti daca nu vorbeam 5-10 zile nici eu nici el nu simteam lipsa, dar acum vad ca daca o zi nu ii trmit mesaj deja ma intreaba daca toate sunt ok si ce am mai facut bun.Deja vad ca si el (deocamdata)e singuratic ca si mine si are nevoie de o prietenie sincera chiar daca e la mare departare.Dar din asta nu va fi niciodata nimic caci diferenta de varsta e prea mare.El mai mic cu 19 ani.

| a răspuns:

În realitate l-am întâlnit.Eu,personal,nu sunt cu relaţiile care încep pe net.

| a răspuns:

Citind intrebarea si raspunsurile trebuie facuta o distinctie clara:
relatiile nu se incep pe Internet! Da, poate evolua ceva treptat dintr-o prietenie dupa ce va cunoasteti in offline, asta dupa ceva mai multa vreme! Poate merge, poate nu. Dar iubire dinainte sa va vedeti prima oara - e o iubire bolnava si IREALA in cele mai multe cazuri!

| a răspuns:

Pe net si a fost mai bine pentru ca ne-am cunoscut foarte bine psihicul unul altuia inainte sa fim atrasi fizic unul de altul si sa formam un cuplu.