Marioneta?
Argumentează.
Și cine ar fi fost alternativa antisistem?
PS. Știi că ești troll da mă distrez și eu la cafea
Nu am incredere foarte multa in el, insa eu cred ca se va descurca mai bine decat cealalta alternativa de presedinte care era sa iasa invingator.
Cand am avut de votat, stiam intre cine aveam de ales. Intre un politician corupt si calculat si unul la fel de corupt, dar scandalagiu cu comportament de mahala. Asa ca am ales cum am crezut eu de cuvinta ca merita ales.
O fi ND o marioneta? Posibil. Va fi Bolojan capabil sa gestioneze cum trebuie problemele tarii? Eu unul cred ca va fi capabil, dar ramane de vazut.
Acest sistem corupt de care vorbesti, exista in toate statele lumii. Ba chiar in alte state e la un nivel mai mare, dar acolo fiind totul mai dezvoltat decat la noi, nu prea se simte.
Pe noi ar trebui sa ne preocupe eficacitatea politicienilor de a face ceva in tara asta. Sa alegem politicienii care au avut un trecut productiv si care au facut ceva notabil. Ca daca ne uitam sa vedem care este corupt si care nu, am ramane cu parlamentul gol.
Călin Georgescu premier și George a Simion președinte! Era alegerea potrivita anti- sistem!
Si ne zici te rog cum sunt Georgescu si Simion antisistem?
Zi cum este Georgescu antisistem cand el inca din anii '90 a primit doar functii pe baza de sinecuri pe la PSD si PDL sau cine era la putere pe atunci?
Zi si mie cum este Georgescu antistem cand el minte la orice pas electoratul?
Zi si mie cum este Georgescu antisistem cand el a fost parte din ministerul mediul in cea mai neagra perioada pentru defrisarile din Romania?
Zi si mie cum e antistem Georgescu care a fost sustinut de fosti sefi de la SRI si MAPN?
Zi si mei cum e antisistem Georgescu cand el se considera alaturi de omul de rand dar traieste in vile de milioane de euro si masini de sute de mii de euro desi nu declara 10 ani niciun veni?
Zi si mie cum e Georgescu antisistem cand la evenimentele lui participa fost sefi din tot felul de institurii ale statului?
Zi si mie cum e Georgescu antisistem cand el inainte de '90 facea studii in afara?
Zi si mei cum e Georgescu antisistem cand e a obtinut un post de secretar general prin interventia unor politicieni care i-au marit notele la concurs?
Zi si mie cum e Georgescu antisistem cand e a participat intre '99 si '02 la o tona de evenimente alaturi de Ion Iliescu?
Zi si mie cum e Simion antisistem cand e a votat impreuna cu PSD mentinerea pensiior speciale?
Zi si mie cum e Simion antisistem cand ia o tona de sporuri si diurne pe langa salariu de deputat si el nu calca pe la munca?
Zi si mie cum e Simion antisistem cand partidul lui voteaza cot la cot cu PSD in consilii judetene si locale pentru a opri proiecte de investitii?
Zi si mei cum e Simion antisistem cand el iar chirie de la stat pentru un apartament pe care il ascunde de presa si care apartine tot unui membru aur?
Zi si mie cum e Simion antisistem cand in partidul sau exista numai fost pesedisti si penelisti?
Zi si mie cum e Simion antisistem cand el are in partid numai condamanti penal?
Zi si mie cum e Simion antisistem cand el e in parlament de vreo 6-7 ani si nu a facut absolut nimic pentru Romania?
Zi si mie cum e Simion antisistem cand el a votat impotriva DNA padurilor impreuna cu psd?
Zi si mei cum e Simion antisistem cand el a votat impotriva reformei ccr?
Zi si mei cum e Simion antisistem cand urla la televiziune platita de AUR cu bani de la buget cand televiziunile sunt platite de la buget
Zi si mie cum e Simion antisistem cand el si a facut campanie electorala ca si partidele clasice pe o mare minciuna... casele la 35.000
Zi si mie cum e Simion antisistem cand el a folosit bani publici sa faca asa zisele autocare medicale doar pentru a isi face campanie?
Astept cu mare interes raspunsuri... netroll-ule batran