anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voua de ce va plac cadourile? As fi pus "daca" dar stiu ca 90% din persoanele de aici, daca nu mai mult, le plac asa ca ar fi fost idiotesc. Dar ma intreb de ce. Va face sa va simtiti mai bine? Care e faza?

19 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Mie imi place sa am amintire.
Mereu am preferat in loc de bani ( de ziua mea) un cadou, fie el si o chestie mica deoarece ce imi place sa imi amintesc de trecut, iar acele cadouri asta fac.
Nu e faza ca te simti mai bine, dar unele cadouri sunt folositoare ( anul acesta de ziua mea am primit o carte despre egiptul antic - iubesc mult egiptul antic), si cui nu ii plac cadourile, gesturi simple a persoanlelor dragi?

| KodrutZ a răspuns:

Daca nu e ceva util mi se rupe de ele. Apreciez gestul, dar nu apreciez ca primesc vreo luminare parfumata sau alt rahat care o sa zaca in vreun dulap sau o sa ajunga la maica-mea sub forma de "cadou"...

| Musique a răspuns:

Ce te face să te simți mai bine? În general, idea că ești important pentru cineva (o persoană, o comunitate)
Pentru mine, cel mai drăguț cadou e o îmbrățișare, face mai mult decât orice lucru material, iar atunci când e de la o persoană care înseamnă ceva, face mai mult decât o amintire... de fapt, crează una nouă.

Întotdeauna lucrurile simple dăruite, sunt mai semnificative decât ceva extravagant, mai ales atunci când poți dovedi contribuția pentru cadou. (lucrurile făcute manual)
Baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mă fac să mă simt mai bine dar atâta timp cât primesc lucruri noi pe gratis sunt binevenite.

| Doub a răspuns:

Bineinteles ca ma fac sa ma simt bine. Ma simt apreciata si aaa. cum sa nu ma simt bine daca primesc ceva pe gratis?happy

| Syndre a răspuns:

E un semn de atenție, e plăcut să observi că pe persoana respectiva o interesează destul de mult încât să-ți facă un cadou.

| TheMisunderstood a răspuns:

Depinde si ce cadou primesc. In general ma bucur cand primesc ceva de la cineva la care tin, altfel nu prea vad rostul, e un fel de dovada ca unei persoane ii pasa de tine, dar mi se pare ciudat cand primesc ceva "fara niciun motiv".

| LoveSleep a răspuns:

Nu-mi plac surprizele, cadourile.
Poate pentru simplu fapt că se uită la mine cu ochii ăia de "ce părere ai" iar eu trebuie să mă chinui să-i bag un zâmbet d'ăla semi-retardat când de fapt, nu-mi pasă de cadoul lui atât cât nu-mi pasă de câți pretendenți are Bianca Drăgușanu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Syndre):

Nu prea e adevarat ce zici. cum e o zi de nastere, iti face cadou ca asa trebuie vorba aia " ce. ai venit cu mana in """? ". "E un semn de atentie ", hmm, mie nu mi se pare. daca o zi pe an iti face, si in restul anului nici nu vorbiti mai inseamna ceva cadoul ala? nu cred.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Amuzant si adevarat. bun asa laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Suna a materialsim laughing tongue

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, nu e materialism.laughing. Nu vreau lucruri materiale. Adica poate fi un cadou sa stea langa mine sau sa-mi dea o floare. Apreciez orice gest micut.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Doub):

La pretentiile tale cum de nu ai gasit nici unu pana acum? ( nu zic la misto. am vazut unele pe aici la 17 ani deja aveau pretentii la case cu piscina laughing )

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru ca eu nu vreau "unul". Eu il vreau pe el. Nu stiu cum sa-ti explic. Ideea e ca nu sunt genul de fata care sa fie disperata sa-si gaseasca dragostea. CAnd o sa vina, o sa vina. Plus ca sunt si foarte pretentioasa cand vine vorba de baieti.laughing

| Syndre a răspuns (pentru anonim_4396):

Da cine a zis ceva de vreo zi de naștere? Sunt evident și cadorui dăruite doar din obligație socială, dar acum nu înseamnă că ăsta e cazul la toate.

| T0T a răspuns:

Serios, cui nu ii plac? Pe mine ma intereseaza oricum mai mult gestul, nu cadoul in sine...Ma rog si putin cadoul dar in proportii foarte mici.

| RAY a răspuns:

Sincer imi plac suprizele, cadourile

| SkyPilot a răspuns:

Mie nu imi plac. Am primit foarte rar cadouri care sa ii faca placere, in rest idiotenii de care nu stiu cum sa scap. Un cadou primit imi creeaza o obligatie, trebuie si eu sa fac unul la randul meu, nu imi place sa raman dator. Acum am problema de a gasi ceva care sa ii faca respectivului/respectivei placere. Na belea!

| Mayar a răspuns:

Depinde ce cadouri big grin

Nu cadoul conteaza, ci ideea, intentia...

Uite, tu daca primesti un cadou, sa zicem, un desen facut de X - tu nu dai doi bani pe el, mai bine iti dadea altceva, nu? Dar conteaza faptul ca s-a gandit la tine, s-a gandit mult si bine ce idee, ce anume sa ilustreze i ndesen, iar mai apoi, in timpul pierdut pentru realizarea sa s-a gandit tot la tine. E o dovada care imortalizeaza faptul ca s-a gandit la tine, ca s-a cramponat pentru persoana ta.

Am dat doar un exemplu. Deci, cand primesti un cadou de laacea persoana, gandeste la faptul ca individului i-a venit ideea sa iti faca o surpriza, sa iti dea ceva care considera ca o sa te incante, ca a vrut sa te faca sa zambesti, ca a vrut sa te faca sa realizezi ca tu contezi pentru el, ca nu esti un oarecare, ca esti o persoana pe care si-o va aminti mereu, sau pe care cel putin nu o va putea uita atat de usor. Asta e faza!
Acuma, nu stiu daca toti gandesc asa... dar eu asa privesc lucrurile, am vorbit poate subiectiv, dar sunt destui pe aici care au raspuns, deci imi permit sa exprim efectiv propria opinie.