Mie imi place sa am amintire.
Mereu am preferat in loc de bani ( de ziua mea) un cadou, fie el si o chestie mica deoarece ce imi place sa imi amintesc de trecut, iar acele cadouri asta fac.
Nu e faza ca te simti mai bine, dar unele cadouri sunt folositoare ( anul acesta de ziua mea am primit o carte despre egiptul antic - iubesc mult egiptul antic), si cui nu ii plac cadourile, gesturi simple a persoanlelor dragi?
Daca nu e ceva util mi se rupe de ele. Apreciez gestul, dar nu apreciez ca primesc vreo luminare parfumata sau alt rahat care o sa zaca in vreun dulap sau o sa ajunga la maica-mea sub forma de "cadou"...
Ce te face să te simți mai bine? În general, idea că ești important pentru cineva (o persoană, o comunitate)
Pentru mine, cel mai drăguț cadou e o îmbrățișare, face mai mult decât orice lucru material, iar atunci când e de la o persoană care înseamnă ceva, face mai mult decât o amintire... de fapt, crează una nouă.
Întotdeauna lucrurile simple dăruite, sunt mai semnificative decât ceva extravagant, mai ales atunci când poți dovedi contribuția pentru cadou. (lucrurile făcute manual)
Baftă!
Bineinteles ca ma fac sa ma simt bine. Ma simt apreciata si aaa. cum sa nu ma simt bine daca primesc ceva pe gratis?
E un semn de atenție, e plăcut să observi că pe persoana respectiva o interesează destul de mult încât să-ți facă un cadou.
Depinde si ce cadou primesc. In general ma bucur cand primesc ceva de la cineva la care tin, altfel nu prea vad rostul, e un fel de dovada ca unei persoane ii pasa de tine, dar mi se pare ciudat cand primesc ceva "fara niciun motiv".
Nu-mi plac surprizele, cadourile.
Poate pentru simplu fapt că se uită la mine cu ochii ăia de "ce părere ai" iar eu trebuie să mă chinui să-i bag un zâmbet d'ăla semi-retardat când de fapt, nu-mi pasă de cadoul lui atât cât nu-mi pasă de câți pretendenți are Bianca Drăgușanu.
Nu prea e adevarat ce zici. cum e o zi de nastere, iti face cadou ca asa trebuie vorba aia " ce. ai venit cu mana in """? ". "E un semn de atentie ", hmm, mie nu mi se pare. daca o zi pe an iti face, si in restul anului nici nu vorbiti mai inseamna ceva cadoul ala? nu cred.
Nu, nu e materialism.
. Nu vreau lucruri materiale. Adica poate fi un cadou sa stea langa mine sau sa-mi dea o floare. Apreciez orice gest micut.
La pretentiile tale cum de nu ai gasit nici unu pana acum? ( nu zic la misto. am vazut unele pe aici la 17 ani deja aveau pretentii la case cu piscina
)
Pentru ca eu nu vreau "unul". Eu il vreau pe el. Nu stiu cum sa-ti explic. Ideea e ca nu sunt genul de fata care sa fie disperata sa-si gaseasca dragostea. CAnd o sa vina, o sa vina. Plus ca sunt si foarte pretentioasa cand vine vorba de baieti.
Da cine a zis ceva de vreo zi de naștere? Sunt evident și cadorui dăruite doar din obligație socială, dar acum nu înseamnă că ăsta e cazul la toate.
Serios, cui nu ii plac? Pe mine ma intereseaza oricum mai mult gestul, nu cadoul in sine...Ma rog si putin cadoul dar in proportii foarte mici.
Mie nu imi plac. Am primit foarte rar cadouri care sa ii faca placere, in rest idiotenii de care nu stiu cum sa scap. Un cadou primit imi creeaza o obligatie, trebuie si eu sa fac unul la randul meu, nu imi place sa raman dator. Acum am problema de a gasi ceva care sa ii faca respectivului/respectivei placere. Na belea!
Depinde ce cadouri
Nu cadoul conteaza, ci ideea, intentia...
Uite, tu daca primesti un cadou, sa zicem, un desen facut de X - tu nu dai doi bani pe el, mai bine iti dadea altceva, nu? Dar conteaza faptul ca s-a gandit la tine, s-a gandit mult si bine ce idee, ce anume sa ilustreze i ndesen, iar mai apoi, in timpul pierdut pentru realizarea sa s-a gandit tot la tine. E o dovada care imortalizeaza faptul ca s-a gandit la tine, ca s-a cramponat pentru persoana ta.
Am dat doar un exemplu. Deci, cand primesti un cadou de laacea persoana, gandeste la faptul ca individului i-a venit ideea sa iti faca o surpriza, sa iti dea ceva care considera ca o sa te incante, ca a vrut sa te faca sa zambesti, ca a vrut sa te faca sa realizezi ca tu contezi pentru el, ca nu esti un oarecare, ca esti o persoana pe care si-o va aminti mereu, sau pe care cel putin nu o va putea uita atat de usor. Asta e faza!
Acuma, nu stiu daca toti gandesc asa... dar eu asa privesc lucrurile, am vorbit poate subiectiv, dar sunt destui pe aici care au raspuns, deci imi permit sa exprim efectiv propria opinie.
anonim_4396 întreabă: