Mi-a trecut vremea de alocatie. Nici eu nu primeam alocatia. Daca doream ceva, anuntam parintii, daca nu se putea ma conformam. Gndeste-te ca, daca parintii nu-si permit sa-ti cumpere ceva anume din economiile lor, nici tu nu ti-ai permite din economisirea alocatiei. Stii de ce? Pentru ca, in momentul in care ai un ban in buzunar, esti gata sa-l dai pe orice lucru, chiar daca este dispensabil vietii. Azi 5 lei, maine 5 lei, iar peste cateva zile iarasi bate vantul in buzunare. Eu zic ca, ar trebui sa ne multumim cu ce avem!
We frate o suta de mii trebuie sa o ai in buzunar eu daca nu imi dau parinti deoarece imi iau rasplata prin hobiul meu deci discuta cu aprinti tai si spune-le din suma ta de alocati sa tio dea jumate si juamte ei e bine daca nu stati de vb si vedeti ce rezolvati bafta iti urez draga laura
Depinde si de varsta pe care o ai, eu am 18 deci aloatia vine la mine, adica astia sunt banii mei de buzunar. Caram mai mica nici eu nu putea sa-mi iau alocatia, asta pana cand am implinit 14 ani si imi luam alocatia cu buletinul
.
Da, alocatia mereu la mine ramane...mai am si bursa de la liceu plus ca primesc niste bilete pentru ca fac naveta iar acei bani ce ii dau imi sunt inapoiati.Nu e o suma in total foarte mare dar ma descurc singura cu acesti bani pe tot parcurusul anului scolar numai cartile si fondurile nu le platesc eu ci parinti in rest nu.
Buna Laura! Ca sa fiu sincera, nici mie nu imi dau parintii acea alocatie "mare" de tot. Dar eu am ales asta, deoarece primesc mult mai multe lucruri care depasesc alocatia lunara, deci este mai avantajos asa. Eu una nu ma plang.
anonim_4396 întreabă:
SaraBoss15 întreabă:
Neagracaceara întreabă: